fbpx

400 слів, з якими ви будете розуміти 75% англійських текстів

Дослідники Оксфордського Університету проаналізували всі різновиди текстів, починаючи від літературних творів і закінчуючи бульварною пресою, включаючи також інтернет-чати, повідомлення електронної пошти та блоги, пише Банка Варенья.

Це дослідження вони проводили з метою складання так званого Oxford English Corpus (словниковий корпус англійської мови за версією Оксфордського Університету), який включив в себе понад мільярд англійських слів і виразів.

Дослідження виявило, що всього 100 самих часто використовуваних слів англійської мови покривають близько 50% будь-якого англійського тексту (мова не йде про спеціалізовану і наукову літературу).

Читайте також: ЯК ВИВЧИТИ БУДЬ-ЯКУ МОВУ СВІТУ: 10 БЕЗЦІННИХ ПОРАД ВІД ЛЮДИНИ, ЯКА ЗНАЛА 16 МОВ

Якщо до цих слів додати 100 самих часто використовуваних іменників, 100 самих часто використовуваних дієслів і прикметників, то вийде база приблизно з 400 слів, які ви в достатку зустрінете в будь-якому англійському тексті. Знання цих слів допоможе вам простіше нарощувати свій подальший вокабуляр.

Не намагайтеся зазубрити ці слова. Намагайтеся використовувати їх в складанні усних або письмових текстів. Так буде набагато ефективніше. Адже вміння швидко говорити англійською полягає зовсім не у володінні широким вокабуляром, а саме в умінні швидко підібрати слова з доступного вам набору.

Зберігайте собі на сторінку та діліться з друзями!

You cannot copy content of this page