fbpx

Коли я запитала у невістки, чому вона останнім часом постійно сумна – такої відповіді просто не очікувала. Розумію, якщо вона поскаржиться батькам, ті її одразу заберуть і будуть праві. Я сама після таких учинків чоловіків не поважаю, але ж цей – мій єдиний син

Моєму синові 36 років. Він познайомився зі своєю майбутньою дружиною на весіллі у наших знайомих. Дівчина сподобалася нашому синові з першого погляду. Та й мені з чоловіком вона сподобалася. Вона була на весіллі зі своїми батьками, які здалися мені дуже порядними і інтелігентними людьми. Вони проживали в іншому місті і приїхали на одруження до своїх родичів. Так вони почали зустрічатися.

Наш син їздив до них у гості раз на місяць, а також у свята. За характером він поступливий, сумлінний і серйозний чоловік. Я знала, що він не може не сподобатися її батькам. Я була дуже щаслива, що у сина з’явилася дівчина, так як набридли його несерйозні друзі, які постійно заходили до нас в гості. Та й вік уже. А як мені хотілося мати онуків!

На моє превеликий щастя, через 1,5 року мій дорогий син одружився. Вони стали відразу жити окремо. Моя невістка приїхала в наше місто. Ми з її батьками купили дітям невелику однокімнатну квартиру в межах міста. Невістка не працювала, і через рік у нас з’явився онук. Мені подобалося, як дружина сина піклуватися про дитину, вона виявилася чудовою мамою і дружиною. Звичайно ж, вона нудьгувала за батьками, за своєю попередньою роботою.

Але вона не скаржилася, я просто бачила, що вона часто сумує. Син, коли жив з нами був оптиміст і веселун. А зараз якось змінився. Постійно незадоволений ходить і не надто обтяжує себе хатніми клопотами. В цілому можна сказати, що не допомагає дружині зовсім. Він або на роботі, або з дружками своїми спілкується: то в баню їздять, то в альтанці біля будинку сидять. А друзі або розведені, або так і не мають сімей. Я вирішила поговорити зі своєю невісткою про відносини в їх сім’ї. Довго думала, а чи варто починати розмову? Може моєї невістки це не сподобається. Але все ж вирішила.

Виявилося, що мій син не просто поганий чоловік – він випробовує свою дружину на міцність. Я не знаю, як реагувати. Я, як жінка терпіти не можу подібних мужланів, але цей – мій син. Чи варто втручатися в стосунки?

Мені дуже шкода невістку. Вона у нас дуже хороша. Мені соромно перед її батьками. Якщо вона розповість їм, вони приїдуть і заберуть свою дитину. І будуть праві повністю.

Мені так соромно за свого сина. У мого чоловіка безліч недоліків, але він завше тримав руки при собі. Мій син жив в здоровій сім’ї, де його любили і піклувалися. А внук? Адже він підростає і що те дитя бачить?

Він не буде поважати свого батька. Чому це сталося в родині мого сина? Може у нього на роботі щось не так, і він вирішив виплеснути негативні емоції на дружину? Як мені допомогти їм? І чи варто лізти в чужу сім’ю? Не хочу я зробити тільки гірше.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page