fbpx

Нещодавно прибирала в домі і знайшла чеки на покупку чергових дорогих гаджетів. Тобто він купив і ховав він мене. Я почала суперечку. На що мені було сказано, що я ненормальна жінка

От скажіть, я дійсно дружина-мегера і бензопила? Живемо разом 13 років, є донька першокласниця нині. В офіційному шлюбі не перебуваємо. Причина – невпевненість в мені як жінці. Мовляв я поки не заслужила.

Було всяке і суперечки, і непорозуміння і розходилися. І виганяла, каючись багато разів. Писала навіть якось заяву на нього. Умовив забрати. Микола зрозумів, що для нього випивка зло і ця тема закрита у нас в сім’ї.

Заробляє він непогано, працює вахтами. Але любить тринькати гроші, постійно змінюючи гаджети, на дорогу випивку теж грошей не шкодує. Моя зарплата в рази нижча за його. Їдучи на вахту він нам на місяць залишає на життя 3200 гривень. А моя зарплата йде на оплату компослуг, садка і собі на кишенькові витрати.

До нас додому за весь час він купив телевізор, холодильник, плитку, кавоварку, поміняв двері. Вікна дерев’яні сказав міняти не буде, бо житло не його. З квітня місяця він звільнився і йому виплатили якісь копійки, з його слів. Знайшов іншу роботу і поїхав на вахту не залишивши нам ні гривні. Зараз збираємо дитину до школи. Одягли повністю мої батьки. Свекруха дала гроші – купили ранець. Так як милий заліз в борги і грошей у нас немає.

Нещодавно прибирала в домі і знайшла чеки на покупку чергових дорогих гаджетів. Тобто він купив і ховав він мене. Я почала суперечку. На що мені було сказано, що я ненормальна жінка, вічно нишпорю у його речах і провокую на суперечки. І взагалі він втомився від мене, від мого контролю і взагалі в мою квартиру він вкладатися не зобов’язаний, так як він не одружений зі мною. Що мені робити?

А ви як вважаєте, що робити дівчині в такій ситуації, розлучатися чи намагатися заново вибудувати нормальні стосунки з цивільним чоловіком? Пишіть свою думку в коментарях.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page