fbpx

Нещодавно свекруха заявила, що я погано впливаю на її сина. Мовляв, до шлюбу він був уважним і співчутливим, завжди приходив на допомогу сестрі з трьома дітьми. А тепер сестра від нього допомоги дочекатись не може і все через мою присутність в його житті

У чоловіка є рідна сестра Настя, вона на 4 роки старша за нього. Настя заміжня, є троє дітей. Живе з чоловіком на знімній квартирі в елітному районі. Батьки зовиці і мого чоловіка живуть в іншому місті і по можливості допомагають. Ми з моїм чоловіком живемо в своїй невеликій квартирці на околиці міста, обидва працюємо. Дітей у нас з чоловіком поки немає, тому що треба виплачувати кредити за квартиру і побутову техніку.

До чого я відразу почала саме про це, так тому що Настя працювати не хоче, а лише кожен місяць просить з батьків грошей, вони їй висилають по 5 тисяч в якості матеріальної допомоги. Крім грошей батьки відправляють продукти, м’ясо. І ось Настя настільки вже звикла сидіти у всіх на шиї, що навіть до мене пересіла. Постійно просить посидіти з її дітьми в мій єдиний вихідний. То машину просить на кілька днів, тому що їй дітей на секції возити треба. Я звичайно по можливості на її прохання реагую і намагаюся не відмовляти, але її прохання стали вже дуже частими.

Таке відчуття, що вона вважає ніби їй всі зобов’язані за те що вона має трьох дітей. І вічно цей факт використовує як козир. Один раз я за тиждень домовилася з подругою, що в мій вихідний ми сходимо на шопінг і після посидимо в кафе. За годину до мого виходу з дому мені дзвонить Настя і просить приїхати, щоб я до вечора посиділа з молодшеньким. Я змушена була відмовити, тому що запланувала зустріч. Так вона кинула трубку, навіть не стала слухати нічого.

Таке повторюється вже не вперше, навіть мій чоловік вже почав нерівно дихати після таких прохань, бо вважає це межею нахабства. На цьому ще не все. Після моїх відмов вона примудряється зателефонувати батькам і поскаржитися на мене їм, що мовляв дітей у мене з чоловіком немає, ось я і не розумію її положення. Батьки відразу розпочинають компанію на захист своєї дочки. Одного разу навіть не розмовляли з нами два місяці, бо ми не люди і не захотіли допомогти дитині. А свекруха нещодавно узагалі заявила, що до одруження її син був людянішим і я погано впливаю на нього. Мовляв він завжди любив і допомагав сестрі і так повинно бути і тепер.

Ну і що це таке? Чи я чогось не розумію, чи моя родичка полицю перегинає. Щось я геть уже заплуталась.

Передрук без гіперпосилання  на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page