fbpx

Олена нічого йому не сказала, зробила вигляд, що нічого не знає. Однак, вона зустрілася з цієї студенткою, в розмові та сказала, що носить маля від Олексія і нізащо не відмовиться від материнства. Олена в той же день зібрала Олексію речі

У Олени була щаслива сім’я: вона, чоловік Олексій і дочка Анна. Доньці на той момент було 2 рочки. Олена була у відпустці по догляду за дитиною, чоловік викладав. Потім чоловік став затримуватися на роботі, він пояснював їй, що проводить консультації, вона вірила.

А потім їй зателефонувала дівчина, і сказала, що вона студентка, а ще вона кохана жінка її Олексія. Олену новина вразила така до глибини душі, вона навіть подумати не могла, що чоловік може бути невірний їй.

Коли Олексій увечері повернувся додому, Олена нічого йому не сказала, зробила вигляд, що нічого не знає. Однак, вона зустрілася з цієї студенткою, в розмові та сказала, що носить маля від Олексія і нізащо не відмовиться від материнства. Олена в той же день зібрала Олексію речі, він каявся, просив вибачити.

Говорив, що більше такого ніколи не повториться. Але Олена виставила його за поріг. Від знайомих дізналася, що Олексій поїхав з села в місто з цієї студенточкою. Минуло пів року, у Анютки був день народження, пролунав стук у двері, Олена подумала, що її батьки прийшли. Однак, коли вона відкрила двері, на порозі стояв Олексій з автолюлькою, а в ній була маленька дівчинка. Олексій розповів Олені, що його пасія покинула їх через 2 тижні після появи дочки, зв’язалася з компанією, перестала ночувати вдома.

Олексій просив вибачення у Олени, просив почати все спочатку. Олена йому говорила: “Ти розумієш, вона донька твоєї коханки, я ніколи її не прийму”. Але залишитися Олексію дозволила. Пройшли роки, матуся так і не давала про себе чути, написала відмову від дитини. Доньку чоловіка Олена згодом прийняла. Олексій на крилах літає, любить і оберігає своїх дівчаток.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page