fbpx
Аж такої потреби їздити на заробітки у мене не було, але, як то кажуть, головне почати. Спочатку я їздила на сезон ягід та овочів. А далі зрозуміла, що можу заробити все більше і більше, що я вдома таких грошей ніколи не матиму і втягнулася до того, що вже не була вдома по року і більше.
Вдома ж не лишала крихітних дітей, всі вже дорослі і вміють за собою походити.
Через мій вчинок одні мене вважають мало не святою, а інші геть протилежної думки, адже після того, що чоловік мені зробив, я подалася заради нього на заробітки.
Жила я в мирі і злагоді з чоловіком двадцять два роки. Наше життя за
Інна працювала в приватній фірмі. Якось до них навідалися інвестори з Франкфурта. З одним із них у дівчина зав’язався роман. У неї вже був хлопець Павло, брат найкращої подруги Яни, але Інна так захопилася Маркусом, що геть утратила голову від кохання, і несподівано для всіх гайнула з ним у Німеччину, навіть не закривши робочий проект на фірмі. Вчинок Інни ошелешив не тільки її начальницю Ірину, співробітників, друзів, а насамперед маму, яка з малих літ ростила її сама, пожертвувавши особистим щастям
Інна працювала в приватній фірмі. Якось до них навідалися інвестори з Франкфурта. З одним
Після стількох років, що я її шлюб підтримувала та її наставляла, донька мені таке заявила! Мені в очах потемніло від такої невдячності та якби не я, то чи знати, чи вона б заміж вийшла! А тепер ще й я виявилася винною!
Знаєте, донька моя має такий характер, що нею треба покерувати, це було таке змалку
“Галю, а де собача миска?” – чую знову стурбований голос брата. Не зважаючи на усіх присутніх, він ходить і заглядає скрізь, так ніби й справді де серед кухонного начиння повинна була бути та миска. “Галю, вона алюмінієва, добротна така була, ще років із 20 мала б прослужити. Біжи додому принеси, бо так не годиться сестро”
“Галю, а де собача миска?” – чую знову стурбований голос брата. Не зважаючи на
Сваха говорила, а в мене обличчя видовжувалось поволі. Кілька разів на чоловіка погляд кидала, можливо, мені здається, почулось? Не такого ми сподівались від таких людей, зовсім не такого
Сваха говорила, а в мене обличчя видовжувалось поволі. Кілька разів на чоловіка погляд кидала,
Я й досі не можу зрозуміти, що керувало тоді моїм чоловіком, що він так поводився і практично поставив мене перед вибором, дуже нелегким вибором, бо я кохала його.
Познайомилася я з Юрком в компанії, він не зводив з мене погляду і ввесь
Не знаю, де б я й була, якби не моя подруга, хоч я завжди вважала її надто напористою та безпардонною, але виявилося, що ось така людина мене захистила перед найріднішими
Я завжди вважаю за краще промовчати і тримати свою думку при собі, і переконана,
Я сказала чоловікові, що вирішила нарешті влаштуватися на роботу і очікувала якогось привітання, схвалення, але не такої реакції. Я ніколи не бачила, щоб Женя плакав, а тут сльози покотилися просто горохом
Мій чоловік останнім часом поводився дуже дивно, якби я його не знала, то подумала
Вся в своїх невеселих роздумах Тоня не помічала чи не хотіла помічати захоплені погляди її нового сусіда, що оселився в квартирі поверхом вище, і все шукав нагоди познайомитися з нею. Та хлопець, нарешті, вирішив проявити рішучість. – Привіт, незнайома сусідко, – перестрів він Тоню, коли вона приїхала додому, – така прекрасна погода, гріх сидіти в чотирьох стінах. Чи не бажаєте прогулятися з хлопцем, якого  ввесь під’їзд уже знає, а ви все уникаєте? – Гаразд, – усміхнулася Тоня, якій також не хотілося в пусту квартиру, де на неї напосідали невеселі роздуми, – можна й погуляти. А про вас недаремно всі знають, і я в тому числі. Як же інакше? Чемпіон із дзюдо. Ви – наша знаменитість.
Тоня вже кілька років очолювала Дитячий оздоровчий центр. Вона купила собі квартиру й нещодавно

You cannot copy content of this page