fbpx

Сьогодні – День ангела Ігоря

Ім’я Ігор стало популярним у середині 20 століття. До цього на Русі його могли вживати тільки для члeнів князівської родини, тому воно і не було настільки поширене серед звичайних людей. Прийшло це ім’я зі скандинавських країн і означало «войовничий». На Русі чоловік з таким ім’ям вважався тим, хто охороняє ім’я Господа.

Особливості характеру людини з ім’ям Ігор

З дитинства Ігор відрізняється самостійністю і бажанням працювати. Протягом усього життя робота буде для нього одною з головних цінностей. При цьому для нього важлива думка батьків і його оточення. Він володіє лідерськими якостями і легко збирає навколо себе людей, які сліпо йдуть за ним.

Для друзів і рідних Ігор буде прекрасним помічником у важких ситуаціях. Але завжди залишається для них трохи закритим. Він більше слухає, ніж розповідає про себе. Для нього характерна гординя.

Читайте також: Притча про добро, силу молитви та втомлені блакитні очі Ангела охоронця

Для сімейних відносин Ігор дуже довго і ретельно підбирає партнера. Цінує затишок і турботу. Для дітей такий тато завжди залишається сильним авторитетом.

Іменини Ігоря за православним календарем

День ангела Ігоря за церковним календарем можна відзначати два рази в рік. Саме в ці дні вшановують пам’ять святого покровителя цього імені:

18 червня та 2 жовтня – Ігор (в хрещенні Георгій, у чернецтві Гавриїл) Ольгович, Чернігівський і Київський, великий князь (Перенесення мощей).

Джерело – «Вголос»

You cannot copy content of this page