fbpx

— Тільки жінка знає хто справжній батько її дітей, донечко, – сказала мама, – Ну скажеш ти йому правду, і, що. Залишишся з немовлям одна. А жити і дитя ростити ти на які гроші думаєш? Мовчи, може син лиш років у шістнадцять на справжнього батька стане схожим. Так тоді і скажеш правду. А поки найближчі два роки дитя мале, там ще ніхто нічого не зрозуміє

У своєму житті я зробила досить таки багато помилок, але одна може зруйнувати мій ідеальний шлюб. Чоловік не здогадується, але насправді наш майбутній син не його, а від його друга. Я не мала наміру зраджувати зовсім. Просто тоді його друг зайшов у гості, а мій майбутній чоловік був відсутнім майже пів року. Я не знаю навіщо це зробила. Але вже є, як є.

Останні півроку я тільки і думаю про те, як би м’якше йому повідомити цей факт. Він посто на крилах щастя літає навколо мене. Купує все на. що я лиш погляну.  Я впевнена, що колись настане точка неповернення, коли йому буде все одно від кого наш син. І в ідеалі можна було б почекати до цього моменту, але ж дитина може бути схожою на друга.

Що до його друга, то тому абсолютно все одно що буде зі мною або його дитиною. Спілкування з моїм чоловіком він припинив відразу ж як тільки дізнався про моє становище. Причина їх непорозуміння була настільки штучна, що мені стало все зрозуміло одразу. Однак після цього ні я, ні він мене не бачив. А всі спроби будь-якого зв’язку з ним закінчувалися провалом, так як ніяких родичів в місті у нього немає.

Моя мама про все знає і просить залишити усе, як є. Вона щиро не розуміє у чому ж проблема, адже дитина може бути схожою і на мене.

— Тільки жінка знає хто справжній батько її дітей, донечко, – сказала мама, – Ну скажеш ти йому правду, і, що. Залишишся з немовлям одна. А жити і дитя ростити ти на які гроші думаєш? Мовчи, може син лиш років у шістнадцять на справжнього батька стане схожим. Так тоді і скажеш правду. А поки найближчі два роки дитя мале, там ще ніхто нічого не зрозуміє.

У маминих словах є сенс. Але… Я кохаю свого чоловіка і дивитись, як він радіє не своїй дитині важко. Не знаю, як вчинити. Не хочу сиротити свого сина, але й чоловіка шкода дуже.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news

You cannot copy content of this page