X

Фанати пpигoлoмшені новиною про шлюб Слави Камінської та її чоловіка Едгара

Слава Камінська розлучається з чоловіком Едгаром, пише 24 канал.

Учасниця гурту “НеАнгели” Слава розлучається зі своїм чоловіком плacтичним хіpуpгом Едгаром Камінським, з яким вони виховують двох дітей: 4-річного сина Леонарда та 3-річну дочку Лауру.

Заява про розлучення Камінських з’явилася на сайті Подільського районного суду. Едгар Камінський подав на розлучення 19 квітня 2019 року. Розірвання шлюбу відбудеться 12 червня 2019 року.

Наразі Камінські, які одружилися у 2014 році, не коментують розлучення. Тільки співачка опублікувала загадкове фото на своїй сторінці в Instagram, під яким шанувальники у коментарях запитували, чи Слава і Едгар справді вирішили розійтися. На знімку артистка зображена, як в кліпі на пісню “Роман”.

Читайте також: Стало відомо, що подарував Потап Насті Каменських на весілля(відео)

“Слава, благаю Вас, скажіть, що це фeйк. Ви ж ідеальна сім’я”, “І про тебе я напишу гарний роман”, “Іноді трапляються важкі часи”, – пишуть користувачі у мережі.

Днями Слава Камінська прокоментувала кризи в стосунках з Едгаром в інтерв’ю в програмі “Зірковий шлях”.

“Ми виросли в різних сім’ях. У нас різні характери. Едгар – спокійний, а я більш запальна. Те, що для мене норма – для нього не норма. В кожній сім’ї, в якої є плюс “нолик” спільного життя – у всіх були такі ситуації”,
– сказала співачка.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

K Nataliya:
Related Post