X

Меланія Трамп показала нове пальто, яке підкорило всіх американців (фото)

Першу леді США Меланія Трамп по праву називають “іконою” стилю, оскільки кожен її вихід відзначається бездоганним вбранням. Так, в Манчестері дружина Дональда Трампа показала нове пальто, яке підкорило всіх американців, пише 24канал

Відомо, що чинний глава Білого дому Дональд Трамп та його чарівна дружина Меланія відвідали штат Нью-Гемпшир 19 березня. У Манчестерському коледжі президентське подружжя взяло участь у заході, де очільник США представив план боротьби з опіоїдною кризою в країні.

Читайте також: “І ЦЕ ВЗАЄМНО”: ЗІАНДЖА ВІДВЕРТО РОЗПОВІЛА, ЩО ЗАКОХАЛАСЯ У ПОТАПА (ВІДЕО)

Для офіційного заходу Меланія Трамп обрала вишукане пальто темно-синього кольору з поясом, який вона елегантно зав’язала на талії. Стильний образ перша леді доповнила високими чоботами на підборах рудого кольору. Окрім цього, дружина Президента не вбрала одну зі своїх розкішних суконь, а надала перевагу звичайним джинсам.

Ідеально укладене волосся та окуляри гармонійно дивились на першій леді, коли вона прямувала до приватного літака. При цьому президентське подружжя обіймалось та показувало сімейну ідилію.

U Natalya:
Related Post