X
    Categories: Події

Мєдвєдєв знову «розбушувався» на просторах «ВКонтактє», але щось пішло не так

Медвєдєв, як заступник голови Ради безпеки росії, опублікував в соціальній мережі «ВКонтактє» допис, в якому звинуватив Казахстан в гeноциді росіян та заявив про возз’єднання СРСР військовим шляхом. Згодом чиновник цей допис видалив, але користувачі встигли його заскрінити.

В дописі йшлося про те, Мєдвєдєв мріє аби росія захопила Київ, а далі російські війська візьмуться за території, які «политі російською кpов’ю», тому ніде й не закінчуються.

Насамперед, він згадав Грузію, яка нібито була створена в чинних її кордонах лише в рамках Союзу і те саме стосується Казахстану.

Ось основні тези його допису:

• “усі народи, що населяють колись великий і могутній Радянський Союз, знову житимуть разом у дружбі та взаєморозумінні”;

• “після звільнення Києва та всіх територій Малоросії… Русь знову стане єдиною, могутньою і непереможною, як і тисячу років тому за часів Давньоруської держави”;

• “після цього, під єдиною рукою Москви, на чолі зі слов’янським народом, ми підемо в наступний похід для відновлення кордонів нашої батьківщини, які, як відомо, ніде не закінчуються;

• “Грузія була створена в нинішніх кордонах лише у рамках Російської Імперії”;

• “Казахстан – штучна держава, колишні російські території… В нинішньому столітті влада Казахстану почала реалізовувати ініціативи щодо переселення всередині республіки різних етнічних груп, яке можна кваліфікувати, як гeноцид росіян”.

Після того, як скріни цього допису розлетілися в мережі, помічник Мєдвєдєва заявив, що сторінку зламали…

Проте, нардеп Гончаренко вважає, що зараз серед кремлівської кліки йде боротьба за владу і Мєдвєдєв такими заявами намагається нагадати, що він може замінити путіна, адже вже колись це робив.

Фото: Українські Новини.

08/02/2022

K Nataliya:
Related Post