X

“Натяк” на негаразди був ще тоді: Горянський розповів про останні місяці життя Руслани Писанки

19 липня Україну сколихнула сумна звістка – відійшла в засвіти легендарна телеведуча та акторка Руслана Писанка.

Її добрий друг та колега, актор Владислав Горянський, розповів про останні місяці життя знаменитості.

За словами Горянського, ведуча працювала не покладаючи рук і без спочинку, завантажила себе занадто сильно: працювала в театрі, а віднедавна повернулася на телебачення. За словами Горянського, вона працювала в надто виснажливому графіку. Окрім цього, Руслану підкосила й втрата мами, якої не стало місяць тому.

“Я Русі багато разів говорив – ти в такому жорсткому режимі працюєш, відпочивай більше, знаходь час. Але вона такий трудоголік, що для неї відпочинок був ненормальним станом. Хоча треба було зупинитися. Вона дуже багато всього на себе вантажила. А ще останнім часом Руся повернулася на ТБ. Плюс гастролі, плюс у неї мама сильно хворіла. Мама ж у Руслани померла місяць тому, і на неї ця смерть дуже вплинула. Тому все накопичилося і вилилося у сумний фінал”, – розповів Владислав виданню vesti.ua.

За словами Горянського, Руслана поїхала до Німеччини, адже гадала, що їй там допоможуть впоратися з недугою. Актор також розповів, що буквально днями розмовляв з Писанкою, вона була життєрадісною. Тим паче, що у Німеччині їй зробили операцію, і Руслані ставало ліпше. Та стан ведучої вночі 19 липня різко погіршився.

“Я зараз розумію, чому вона обрала Німеччину – гадала, що місцеві лікарі їй допоможуть. Там Русі днями зробили операцію, яка минула успішно. Два дні тому я з нею розмовляв, вона була весела, все начебто було нормально і не віщувало такої тpагедії. А сьогодні вночі їй стало погано і все…” – розповів актор.

Та Горянський говорить, що ще взимку можна було помітити, що з Русланою не все гаразд. “Натяк” на негаразди був ще тоді, коли акторка знепритомніла під час вистави “Поїзд “Одеса-мама”.

Нагадаємо, багатьох українських знаменитостей просто вразила звістка про те що Руслани Писанки більше немає.

Фото: Інстаграм.

07/20/2022

K Nataliya:
Related Post