X

Парасюк влаштував штовханину у Раді(відео)

У Верховній Раді між позафракційним народним депутатом Володимиром Парасюком і представниками державної охорони сталася бiйка.

Інцидент трапився через те, що металошукач спрацював на щось у кишені депутата, передає УНІАН.

Після умовлянь, Парасюк все ж погодився відійти за ріг і пройти перевірку металошукачем, який подав характерний сигнал. На вимогу охорони показати, на що саме зреагував металошукач, Парасюк відмовився це зробити і спробував пройти, при цьому зіткнувшись з охоронцем. Після він зробив спробу прорватися в зал, спровокувавши бiйку.

Буквально одразу до місця прийшов ще один представник керівного складу охорони. Парасюк намагався вже у більш грубій формі прорватися, що спричинило невелику штовханину. Депутат так і не показав, що у нього в кишені, і в буквальному сенсі втік з першого на другий поверх та забіг до сесійної зали. Охорона ходить довкола дверей до сесійної зали та збуджено про щось перемовляється.

Читайте також: У Раді спалахнула сварка між Савченко і Луценком

Пізніше в коментарі журналістам Парасюк прокоментував інцидент: “Я у них спитав, до якого ступеня я маю роздягнутися, щоб ви були задоволені?”. Також нардеп заявив, що його, ймовірно, хотіли відправити на огляд у спецкімнату та “роздягнути до тpyсів”, однак врешті-решт до цього не дійшло.

K Nataliya:
Related Post