X
    Categories: Світ

«Світ продовжує гру у двоє воріт». Джамала опублікувала відео про те, як європейці підтримують воєнну агресію рф в Україні

Українська співачка Джамала закликала підписників розповсюджувати відео про те, як світ продовжує підтримувати економіку країни-агресора РФ.

Автори ролика наголошують, що, незважаючи на санкції, світ продовжує вливати гроші в економіку росії. Адже з початку війни європейці заплатили росії понад 60 мільярдів доларів.

«Я б хотіла, щоб це відео розлетілось за межами України. 3 місяці після початку повномасштабної війни ми бачимо, що санкції душать економіку, але аж ніяк не зупиняють агресора. І тому поки Європа споживає російські енергоносії, а світові бренди продовжують оперувати на території рф, її економіка й надалі буде працювати. Якщо ембарго, то повне ембарго. Немає часу для компромісів», — пише Джамала.

Вона додала, що світ «продовжує гру у двоє воріт».

«Як не крути, але світ продовжує гру у двоє воріт. Якщо ви інвестуєте в росію, споживаєте російське, армія рф й надалі матиме ресурс і сили нищити Україну», — Джамала закликала європейців припинити підтримувати економіку рф, пише НВ.

Фото: Інстаграм jamalajaaa.

06/10/2022

K Nataliya:
Related Post