X
    Categories: Події

У Гіркіна-Стрєлкова «палає» від успіхів ЗСУ на півдні

Колишній «міністр оборони» незаконного збpойного угруповання «ДНР» Ігор Стрєлков (Гіркін), якого офіційно обвинувачують в збитті Малазійського боїнга, знову незадоволений діями військового командування росії.

Своє обурення Гіркін викинув на простори свого Телеграм-каналу.

Він підтвердив влучання по готелю в Кадіївці (раніше – Стаханов), де були присутні близько 200 окупантів.

“10 ракет “Хаймерс”. Готель – в мотлох. А разом з ним – купа військових, які звикли “воювати з комфортом…”, – обурюється Стрєлков.

Оцінив він і роботу української артилерії по аеродрому в Чорнобаївці та Антонівському мосту.

“Мені особисто цікаво – в МО РФ (а також в інших силових відомствах) залишилися ще люди нехай не великих розумових здібностей, але хоча – б зі збереженим інстинктом самозбереження? Чи “зворотний відбір” зайшов вже так далеко, що ці люди втратили здатність до планування далі найближчого вечора? Адже вчать, вчать їх українці(змінено ред.), – а ніякого толку – раз за разом, раз за разом… Можливо тому, що мало хто може – після чергового удару – розповісти про набутий корисний досвід? А на чужому вчитися просто не здатні?”, – пише Стрєлков.

Гіркін похвалив ЗСУ і за успіхи в районі Каховської ГЕС, міст, за його словами, вже не придатний до пересування.

“Тепер обидва автомобільні мости через Дніпро, утримувані ЗС РФ з кінця лютого – непридатні до використання. Так, їх можна намагатися ремонтувати, але ймовірність того, що партнери дадуть це зробити, поки мости в межах досяжності їх ракет – нижче нуля”, – додав він, обурившись, що РФ не б’є по “центрах прийняття рішень” в Україні.

Фото: РБК.

08/27/2022

K Nataliya:
Related Post