X

10 речей, які в жодному разі не можна робити вдома згідно Фен-шуй

Фен-шуй вчить правильній розстановці речей. Таким чином ви керуєте потоками позитивної і негативної енергії, витягуючи з цього користь для себе. Дотримуючись нескладних правил, ви можете організувати свій простір таким чином, щоб у вашому домі було щастя, достаток і гармонія.

Не вішайте дзеркало навпроти вхідних дверей. Двері – це шлях входу енергії, а дзеркало заважає проходу. Також уникайте дзеркал в спальні. Вони залучать розлучника вашої пари. Якщо дзеркало розкололося або від нього відколовся шматочок – не використовуйте його більше. Замініть на нове.

Не ставте відро для сміття навпроти вхідних дверей. Енергія старого і непотрібного буде отруювати вхідний потік. І намагайтеся не зберігати мотлох і не потрібні вам предмети. Викидайте. На їх місце прийдуть нові.

Намагайтеся не зволікати з ремонтом. Недороблений ремонт, поламані і не відремонтовані речі несуть погану енергію. Якщо можете полагодити – зробіть це. Якщо не можете – викиньте.

Ніяких порогів і різних рівнів в будинку. Будинок – платформа. Якщо ви її ділите на рівні, ви і життя своє дробите.

Ніяких гострих кутів. Намагайтеся, щоб кути меблів прямували в порожній простір.

Закривайте двері в ванній і туалеті. Постійно тримайте ці місця в чистоті. Якщо у вас є домашні тварини, то обладнайте для них вбудовані двері, щоб тварина могла безперешкодно проникати всередину.

Приплив свіжого повітря оновить енергетику будинку. Частіше відкривайте вікна на провітрювання. Не дарма, коли в будинку є хвора людина – рекомендують провітрювати приміщення. Свіже повітря приносить нові сили і прибирає негатив в будинку.

Організуйте свій простір правильно. Сидіти потрібно так, щоб за вашою спиною була стіна. Ніяких відкритих просторів, вікон і дверей. Правильна розстановка меблів вдома допоможе ефективніше її використовувати.

Прибудинкова територія повинна бути чистою і просторою. Захаращеність – загороджує приплив чистої енергії в будинок. Те ж стосується і взуття. Не допускайте накопичення його на порозі. Зберігайте взуття в окремому місці.

Придивіться до сусідів свого будинку. Якщо це озеро, парк, дитяча школа – відмінно. Якщо ж лікарня, цвинтaр – то не варто жити в такому будинку. Наявність поруч з будинком поганих місць вплине і на енергетику в вашому домі.

Міняйте простір біля себе. Таким чином ви неодмінно зміните і своє життя, уклад і долю. Введіть в звичку перераховані правила і життя змінитися в кращу сторону.

Читайте також: Ой газдиньки ну яка ж смакота: ліниві хачапурі на кефірі всього за 10 хвилин

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

K Vasyl:
Related Post