fbpx

“А всі побачили у Насті живiт?: шанувальники розгледіли у Насті Каменських у вaгiтний живoтик

Юзери запідозрили Настю Каменських у вaгiтності

Сьогодні нарешті сталася найочікуваніша подія року – весілля Потапа та Насті Каменських. Пара скріпила свій союз обітницями та обручками, пише ТСН.

Для церемонії наречена обрала розкішну весільну сукню досить обтислого силуету, фасону “риб’ячий хвіст”, якою підкреслила свої форми. Однак у онлайн-трансляції з весілля, яку Оля Полякова розмістила на своєму YouTube-каналі, юзери помітили у нареченої ледь помітний округлий животик. Одразу у коментарях посипалися припущення, чи дійсно у новоспеченій родині скоро буде поповнення.

“Настя вагiтна?”, “А всі побачили у Насті живiт?”, “О, так Каменських вaгiтна!” – почали писати під відео у коментарях юзери.

Проте ні від Насті, ні від Потапа не було жодних коментарів щодо її стану. І це не дивно, оскільки до дня весілля молодята не афішували свого особистого життя.

Читайте також: Це сталося! Потам і Настя сказали одне одному завітне “так”(фото, відео)

Нагадаємо, на весіллі Потапа та Насті, яке відбулося у одному із заміських ресторанів, зібрався майже весь український шоу-біз. Про те, що весілля все ж таки буде сьогодні зранку, підтвердив сам Потап, випустивши новий трек “Константа”, який присвятив Насті Каменських.

Серед запрошених гостей були Юрій Горбунов та Катерина Осадча, Тіна Кароль, Дмитро Ступка, Оля Полякова, Маша Євросиніна та багато інших українських знаменитостей.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page