fbpx

Анну Сєдокову можуть депортувати з РФ

Як виявляється, уродженка Києва, співачка українського походження Анна Сєдокова, яка давно будує кар’єру на Росії все ще не має російського громадянства.

Попри те, що Сєдокова всіляко ігнорує факт російської агресії, але вже пів року вона на Росії не живе, чомусь побоялася, а переїхала з чоловіком в США.

За ці пів року вона жодного разу не поверталася до РФ, де у неї бізнес і нерухомість. Російські ЗМІ почали трубіти, що співачці загрожує депортація. «Грозить депортація: стало відомо, чому Анна Сєдокова не з’являється в Росії» – такими заголвками рясніють ЗМІ.

Відомий у Росії юрист-блогер Міхаіл Алєксєєв Юрист розповів КП, що артистка може позбутися всіх своїх заощаджень і заробити великі проблеми з міграційною службою, якщо приїде в рф.

Вся справа в тому, що закінчився термін дії посвідки на проживання Седокової.

“Як видно з документації, Анна Седокова – громадянка України. Втім, щоб зареєструвати приватного підприємця в Росії, зовсім не обов’язково мати російський паспорт. Однак бізнес автоматично закривається, коли закінчується термін дії посвідки на проживання”, – розповідає юрист.

Оскільки її ФОП на Росії закрили, то при спробі перетнути російський кордон її можуть депортувати в Україну, громадянкою якої вона є.

Фото: ФБ Анна Седокова.

08/25/2022

You cannot copy content of this page