X

Багато жінок скаржаться на те, що чоловіки стали жадібними, не дають їм грошей і не дарують подарунків. А ось мені здається, що бути фінансово залежною  – це дуже негарно, і набагато приємніше не тільки самій оплачувати свої потреби, а й при нагоді платити і за них

Це здається дивним, але ось уявіть на хвилинку – ви оплатили своєму супутнику путівку і везете його на відпочинок. Хіба посміє він навіть заїкнутися, що вважає за краще виснути на барі замість того щоб скласти вам компанію на прогулянці?

Чи ходити з незадоволеним обличчям по магазинах, якщо йому теж перепали модні кросівки або фірмова сорочка? Навпаки, він буде поводитись як зайчик – тобто, як ми, дівчатка, коли за нам щось купують.

Маніпулювати легше, якщо платити за них. З усіма зараз те ж саме, час зараз такий. Ну не люблять вони безкорисливо напружуватися! Тому охоче дозволяють жінкам за себе робити їм цінні подарунки чи покупки, повірте мені.

Ось знадобилася мені допомога на дачі або в ремонті квартири – виділила кругленьку суму, і нехай розпоряджається нею на свій розсуд. Є ж така послуга – майстер на годину, ось і тут ніякої різниці.

Ви скажете – добре так міркувати, якщо є гроші. Але тут вже треба самій вирішувати, що важливіше – почуття незалежності і власної гідності або потурання примхам чоловіка за фінансові подачки. Особисто я для себе давно визначилася, і почуваюсь в цьому житті прекрасно.

Анна, 46 років.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

K Nataliya:
Related Post