fbpx

Батько Артура Пірожкова ображений, що той не підтримує війну в Україні

Шоумен і артист Олександр Реви (творчий псевдонім Артур Пірожков) родом з Донецька, де зараз проживає його батько, Володимир Рева.

Батько Артура Пірожкова пожалівся на сина кремлівському виданню «Комсомольская правда», мовляв, син не підтримує «спецопєрацию», хоч сам батько живе в молодій республіці і всім серцем за путіна.

“Я ж коли дізнався про його поведінку, обізвав трошки – ми з сином посварилися і більше не спілкувалися. Він же разом з Меладзе брав участь у цьому збіговиську, яке виступало проти “спецоперації” в Україні”, – каже батько, якого цитує «Кp.ru».

Батько Реви жаліється, що Олександр Рева жодного разу з 2014 року не був на окупованих територіях. “Лепс у нас виступав, багато інших артистів, а син у рідному Донецьку жодного разу не з’явився. Чому? Все просто. Справа в тому, що Сашка їздив в Україну, де у нього був кращий друг-такий Володимир Зеленський, чули? І син мені сказав:” Якщо я буду їздити на батьківщину, мене в Україну не пустять”, – каже старший Рева.

Проте батько не дзвонить сам синові, бо чекає дзвінка від нього самого, як і допомоги, бо за його словами, син йому не допомагає.

Сам артист на своїй сторінці в Інстаграм опублікував допис «Прошу! Зупиніть війну!!! Подумайте про дітей і стареньких!!!» та опублікував світлину проти війни.

Фото: anews.com

07/29/2022

You cannot copy content of this page