fbpx

Чоловік Мейхер планує й надалі працювати на росії попри “ситуацію”

Чоловік знаменитої української співачки, актриси та телеведучої Надії Мейхер, російський бізнесмен Михайло Уржумцев розповів, яким чином існуватиме компанія Melon Fashion Group у Санкт-Петербурзі, гендиректором якої він є, в умовах повномасштабної війни рф проти України. Бізнесмен планує й надалі працювати у країні-агресорці. Крім того, він переконаний, що до “осені все буде нормально” і справи з бізнесом налагодяться.

Про це Уржумцев розповів в інтерв’ю для Ютуб-каналу “Сделано – предприимчивый подкаст”. Чоловік ніяк не висловлювався щодо війни в Україні, уникаючи чітких формулювань стосовно підтримки чи засудження російської агресії.

Чоловік екссолістки “ВІА Гри” працює у фешн-індустрії. Його компанія співпрацює з модними брендами, займаючись постачанням одягу на полиці магазинів росії.

Проте через відхід багатьох світових брендів з російського ринку через повномасштабну війну в Україні, а також погіршення економіки в рф та низку інших причин, сфера моди стала не найрентабельнішим бізнесом на росії.

Однак бізнесмен налаштований оптимістично: “Ми 23 лютого багато чого думали, і в компанії в тому числі, а потім зрозуміли, що краще навіть не думати про майбутнє. Якщо ситуація розвиватиметься так, як вона розвивається на сьогоднішній день, і нічого не відбуватиметься в той чи інший бік, я думаю, що до осені все буде нормально. Магазини будуть заповнені тим товаром, яким вони мають бути заповнені”.

Зазначимо, що сама Мейхер підтримує Україну, регулярно публікує в мережі правду про злочини російських окупантів та корисну інформацію для допомоги біженцям та всім, хто постраждав внаслідок вторгнення рф.

Пара має двох доньок і узаконила свої стосунки у 2014 році. 2015-го артистка заявила, що коханий перебрався з Санкт-Петербурга до Києва і вони разом житимуть в Україні. Наразі Мейхер ніяк не коментує стосунки с чоловіком-росіянином та його позицію, пише Обозрєватєль.

Фото: tabimg.pravda.

06/23/2022

You cannot copy content of this page