fbpx

Чоловік Олени Мозгової розповів, чому змінив прізвище і став Девідом Аксельродом(відео)

Український співак та учасник “Голосу країни-2019”, відомий раніше як Володимир Ткаченко, розповів у 9 випуску програми, чому змінив ім’я на Девід Аксельрод, пише “Обозреватель”.

Як зізнався артист у відповідь на запитання Потапа, причиною для зміни імені стала складна для нього історія, проте він радий, що зміг поділитися нею з глядачами (відео дивіться нижче).

— Скажіть мені, будь ласка… — звернувся Потап до Аксельрода. — Тільки я можу запитати. Вони інтелігентні виховані люди, а я принц дарницький, тому мені легко. Я ж знав вас не Девідом Аксельродом. Був Володимир Ткаченко…

— Ну, це історія дуже складна для мене, — зізнався співак. — Я взяв прізвище свого дідуся — він був Аксельрод. Але коли були гонiння євpeйського народу, він змінив прізвище на Кисленко. Майже три роки тому він загубився, у нього була хвopoба Пapкінсона. Його не знайшли. Щоб вшанувати його пам’ять — а він був мені більше, ніж батько — я взяв його прізвище.

Читайте також: “Ви як хipурги — poзтинаєте душу”,— учасники ”Голосу країни-9” довели суддів до сліз(відео)

На це Потап відповів, що любити артиста менше за зміну імені українці навряд чи будуть.

У 9 випуску шоу Девід Аксельрод зійшовся у вокальному “поєдинку” з Яною Клявіною, також підопічною Тіни Кароль. Вибір співачки припав на Аксельрода і він пройшов до наступного етапу проекту — вокальних нокаутів.

На відео 6 хвилина 47 секунд:

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page