X

Дуже дорога моя. Рейтинг найщедріших чоловічих Знаків Зодіаку

Коли, не зовсім багатий чоловік, не шкодує часу та фінансів на сім’ю, це сильно вражає. Якщо ж чоловік не є щедрим, то він ще не егоїст, але потрібно звикнути до того, що він буде більше отримувати, ніж віддавати.

Рейтинг не має відношення до шлюбного штампу, так що незалежно від стадії і типу відносин загальна характеристика актуальна, правда, багато ще залежить від конкретної людини.

12. Козеріг

Він відноситься до шлюбу як до ділової угоди, що цілком розумно – це економічний союз. З іншого боку, сильної довіри він не відчуває і очікує зради. Згодом може відкриватися.

11. Скорпіон

Цей водний представник однаково скупий для близьких і чужих. Свій час цінує вище інших, що злегка межує з егоїзмом. Чоловік цього знаку, на жаль, іноді не цінує турботи і ласки, особливо, на початку романтичного зв’язку.

10. Діва

Діва вміє розраховувати доходи і витрати, складати план на рік вперед, і марнотрати з ним ніколи не уживуться. Час же вони віддають нескінченно, і можна легко покластися на те, що вони в будь-який час доби приїдуть на виручку.

9. Рак

Раки охоче віддають тільки, якщо трапилися будь-які труднощі. Коли ж все добре, фінанси вкладаються в себе. Є в стосунках з ними і любов, і гординя.

8. Телець

Знаки землі виявляються найбільш скупими в рейтингу, але Телець з них найбільш щедрий. Його великодушність – це синонім небайдужості, захопленості і закоханості. Як довго представник земної стихії тримає себе нарозхрист, вгадати і розрахувати неможливо. Щоб роздобути вечір на одну ніч, він може серйозно витратитися: дорогий одяг, аксесуари, просто гроші. Про це в курсі тільки сам Телець, зрозуміло. Чи варто постійно здогадуватися про наміри земного партнера, вирішувати вам, але напевно це набридне і відніме вільний час. В результаті Телець займає восьму позицію.

7. Близнюки

Духовно красиві Близнюки, на жаль, через кілька років втрачають в союзі колишні риси, стаючи жорстокими, холодними і вимогливими. Кращий час із Близнюками проходить в період залицянь.

6. Терези

Наступний двоїстий знак сумнівається в оточуючих людях, а ці люди – в ньому. Так же йдуть справи і в особистому житті, і їм необхідно натякнути на турботу і увагу. Терезів звинуватити в скупості важко, але вони можуть виробляти дане враження. Разом з тим вони не довіряють кому попало, і ця якість допоможе відсіяти випадкових «друзів», здатних витягати гроші з сімейного бюджету.

5. Лев

Вони вважають за краще загравати зі своєю жeртвою, перевіряти на міцність, але помічаючи, що про них піклуються, вони сповна обдаровують своєю великодушністю і стають вірними помічниками.

4. Овен

Це як раз той випадок, коли людина весь час допомагає навіть сумнівним людям на шкоду бюджету. Овен не розділяє одних на інших і однаково жертвує часом і бюджетом для оточуючих. Вогняний знак розташувався високо, тому що він не зажадає особливої ​​відданості. Йому досить чесності і відкритості, щоб робити один подарунок за іншим і проводити весь вільний час удвох. Особливо гостро це, коли Овен – кохaнець.

3. Стрілець

Найщедріший з вогненних представників гороскопу скупий хіба що на час, який він хоче витрачати і на себе теж, що говорить про його самоповагу. Стрілець любить подорожувати, бути в дорозі. Період притирання пройде не в заміському будинку, а на курортній території. У ресторані подадуть морепродукти, а не пельмені. Загалом, Стрілець вміє дивувати, але в першу чергу, саме в романтичному союзі.

2. Водолій

Нелегко жити з Водолієм, який завжди вимагає віддачі на кожен щедрий вчинок. На друге місце Водолій потрапляє, завдяки своїй ініціативі, яку він проявляє першим, але хоче якоїсь розплати за це. Хіба всім під силу відчувати відчуття емоційного бартеру? Ні, зате Водолій підходить для відносин, що зародилися в дорозі, і якщо, наприклад, він живе в іншому місті або країні, обов’язково приїде сам або оплатить дорогу, щоб не втрачати зв’язок.

1. Риби

Представник рибного знаку здатний віддавати безумовно як на початку відносин, так і в кінці. Скільки б років не минуло, чоловік-Риби нічого натомість не просить. Він отримує перше місце через абсолютну безкорисливість, якою не розкидається, розставляючи пріоритети на користь сім’ї.

Будь-який чоловік неповторний, і навіть його егоїзм не заважає проявляти щедрість, дарувати дорогі речі і купувати путівку в спільну подорож. Щоб не було бoляче, не варто зачаровуватися і чекати виняткового ставлення.

K Vasyl:
Related Post