fbpx

Дуже красива: в мережі обговорюють дружину Олега Винника на “Танцях з зірками”(фото)

Популярний співак Олег Винник, який став ведучим другого ефіру шоу «Танці з зірками», викликав небувалий ажіотаж в мережі. Обговорюють не тільки його, як ведучого, а й прекрасну супутницю, з якою він виступив на сцені, а потім з’явився за лаштунками, пишуть “Факти”.

На паркеті Олег Винник виконав свій хіт «Вовчиця». Традиційно на бек-вокалі була його незмінна супутниця Таюне, яку давно називають дружиною артиста.

Масла у вогонь підлив і спільний закулісний знімок Винника і Таюне. Суддя проекту Катерина Кухар опублікувала на своїй сторінці в Instagram фото, на якому вона позує з Таюне, Олегом Винником і актрисою Ольгою Сумською.

«Вам спиться чи не не спиться?», — словами песни подписала фото Кухар.

Читайте також: Крик моєї душі: Олег Винник випустив новий потенційний хіт

У коментарях підписники залишають безліч коментарів, в яких обговорюють можливу дружину Олега Винника. Пишуть, що вона дуже красива.

Сам співак особисте життя не коментує. Чим більше мовчить Олег, тим більше чуток про його персону з’являється. Кажуть, він давно одружений зі своєю колишньою одногрупницею Таїсії Сватко , відомій як Таюне. Також повідомлялося, ніби у них є дорослий син, який живе в Німеччині.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page