fbpx

Фанати Ліверпуля вражені готовністю киян прихистити в себе вболівальників,- британський таблоїд

Британські фанати в шoці від того, що кияни готові прихистити в себе вболівальників абсолютно безкоштовно.

Після того, як київські готелі та хостели різко підняли ціни, для британців стало приємною несподіванкою, що прості кияни прийшли їм на допомогу і готові в себе прихистити вболівальників на час фіналу Ліги чемпіонів, який відбудеться у Києві 26 травня. Про це пишуть “Факти.ICTV” із посиланням на британський таблоїд.

Мешканці української столиці у соцмережі Facebook навіть створили спеціальну групу.

Ось, що розповів фанат Ліверпуля Майкл журналісту газети: “Ми планували спати в наметі. Але на одній із створених киянами сторінок, я поговорив з хлопцем, який готовий прихистити нас на дві ночі. Більш того, він відмовився від грошей, а лише попросив пляшку справжнього віскі і вина для своєї дружини. Як сувенір. Фантастика!”.

Читайте також: Названий фаворит фіналу Ліги чемпіонів Реал – Ліверпуль

Ще одну подібну історію розповів Мо Юсеф з Лос-Анджелеса, який збирається на фінал разом зі своїм сином:

“Побачивши ціни київських готелів і квартир на час фіналу, я навіть не став думати про них. Божевілля! Але кияни – просто неймовірні люди! Всього через годину після мого повідомлення на сторінці в соціальній мережі, зі мною зв’язався молодий чоловік і запропонував безкоштовно одну з кімнат у своїй квартирі. І навіть свою машину в тимчасове користування. Абсолютно безкоштовно”. – не приховував захоплених емоцій уболівальник.

You cannot copy content of this page