fbpx

Фреймут назвала п’ять ключових манер справжньою панни. В Мережі регочуть

Ольга Фреймут часто розповідає в Instagram як правильно себе вести в суспільстві і роздає різні поради з етикету. Однак, далеко не завжди пости ведучої викликають позитивну реакцію серед користувачів соцмережі.

Днями директор “Школи леді” шоу “Від пацанки до панянки-3” назвала п’ять ключових манер справжньою панни. Публікацію вона супроводила своїм суворим знімком, пише “Лайм”.

1. Не бігає за чоловіком, не пише та не дзвонить першою. Але вона легка, мов батист, радісна співрозмовниця та кокетунка. Панна не приймає запрошення на побачення зі сьогодні на завтра. У неї вечір зайнятий, хоча насправді вона залишиться вдома і читатиме.

2. Не шкодує доброго слова. Вона запитає продавчиню фруктів біля дому, чи їй не спекотно. І звернеться до неї по імені. Вона не буде берегти найкращу посмішку для дирекції, бо начальству треба подобатися. Їй не шкода посміхатися всім однаково.

3. Не називає вбиральню туалетом, а спіднє тpусами. Вона знає синоніми до слова «поміркованість» а також розуміє, що “кулінарія” наголошується на “А”.

4. Не показує невпевненість. Замість фрази “чи можу я попросити дозволу показати мені он той очіпок”, або “вибачте будь ласка, але я б хотіла пересісти подалі від сонця”, панна чітко формулює свої бажання: “дайте, будь ласка, очіпок” та “я пересяду, бо сонце надто палюче”.

5. Рівно тримає спинку, навіть якщо життєві клопоти буревієм зносять з ніг.

Користувачі мережі сміються над порадами ведучої, адже на дворі 21 століття: “Відкрила, поржала зі слова “кокетунка”, закрила”,  “Не пише і не дзвонить першою? Не очікувала такого середньовіччя”, “Чудово. Але чи не стане така пані занудою?”.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Панна з манерами ніколи: ⠀ 1. Не бігає за чоловіком, не пише та не дзвонить першою. Але вона легка, мов батист, радісна співрозмовниця та кокетунка. Панна не приймає запрошення на побаченння зі сьогодні на завтра. У неї вечір зайнятий, хоча насправді вона залишиться вдома і читатиме. ⠀ 2. Не шкодує доброго слова. Вона запитає продавчиню фруктів біля дому, чи їй не спекотно. І звернеться до неї по імені. Вона не буде берегти найкращу посмішку для дирекції, бо начальству треба подобатися. Їй не шкода посміхатися всім однаково. ⠀ 3.Не називає вбиральню туалетом, а спіднє трусами. Вона знає синоніми до слова «поміркованість» а також розуміє, що «кулінарія» наголошується на «А». ⠀ 4. Не показує невпевненість. Замість фрази «чи можу я попросити дозволу показати мені он той очіпок», або «вибачте будь ласка, але я б хотіла пересісти подалі від сонця», панна чітко формулює свої бажання: «дайте, будь ласка, очіпок» та «я пересяду, бо сонце надто палюче». ⠀ 5. Рівно тримає спинку, навіть якщо життєві клопоти буревієм зносять з ніг. @contemporary_manners @snowdrop_publishing @maxmara_ukraine

Публикация от FreimutOlia (@freimutolia)

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page