fbpx

“Гори і гарна компанія”, – Притула похвалився, як святкує Різдво в Карпатах

Велика компанія на відпочинку зайняла половину готелю, розповідає РБК.

Відомий шоумен, ведучий, актор і комік Сергій Притула на сторінці в Facebook розповів у що перетворилася його давня сімейна новорічна традиція.

Читайте також:
“Не витримав”, – Зеленський повідомив про хвoробу та подякував за підтримку

Компанія з кожним роком більшає (facebook.com/serhiyprytula)

Проводити зимові канікули в горах з самими близькими людьми Притула почав десять років тому, і якщо переглянути фото і відео в соцмережах, компанія віддає перевагу активному відпочинку.

Засніжені Карпати – відмінне місце для проведення зимового відпочинку (facebook.com/serhiyprytula)

“10 років тому ми починали цю традицію (проводити час разом між Новим Роком і Різдвом у Карпатах) з 4-х родин друзів і невеликого будиночка в Карпатах. В цьому році нас було 39 чоловік, ми зайняли 55% готелю та 70% дорослих приходилися один одному кумами;))”, – розповів телеведучий як розширилося коло його друзів, які до того ж стали майже родичами один одному.

Читайте також:
“Що вона з собою зробила?” – постарілу на вигляд Ані Лорак розкритикували за уколи краси

Рибалка також входить в перелік зимових “активностей” великої комапнії (facebook.com/serhiyprytula)

“Форель ловилася, на лижах, бордах, снігоходах возилися, у лазні парилися, за кубок “відбита д*па 2019″ боролися;))”, – так описав Сергій активне проведення часу серед засніжених українських гір.

Сімейні свята – відмінний час для спілкування з дітьми (facebook.com/serhiyprytula)

До речі, раніше ми вже писали про те, що телеведуча Маша Єфросиніна теж провела зимові канікули у компанії Сергія Притули та його колег по шоу Вар’яти. Вони співали під живий акомпанемент улюблені українські пісні і водили хороводи в карпатському ресторані. Притула навіть виконав роль Діда Мороза, він влаштовував конкурси і роздавав дітям подарунки.

Читайте також:
Потенційні перші леді: хто з дружин кандидатів найстильніша

“Камін горить, кутя на столі, чекаємо колядників!” (facebook.com/serhiyprytula)

“Гори, гарна погода та найкраща компанія – ось запорука відмінного настрою, з яким ми приїхали до мами в Збараж на Різдво!
Камін горить, кутя на столі, чекаємо колядників! Всім веселих Свят! З Різдвом! Христос Народився !!!”, – розповів шоумен про те як зустрічає Різдво і привітав усіх українців зі святом.

You cannot copy content of this page