fbpx

І це не Тіна: інсайдер назвав ім’я справжньої дівчини Дана Балана(фото)

У січні стартував вокальний проект Голос країни-10 і його творці повернулися до теми непростих відносин Тіни Кароль та музиканта Дана Балана, які займають крісла суддів. Незважаючи на театральність інформаційних вкидів, багато глядачів наживку проковтнули і бурхливий “закулісний роман” обговорюється вже не перший місяць поспіль, пише “Лайм”.

Наразі в мережі заговорили про нову обраницю Балана, 20-річну студентку з Харкова, на яку журналу Vіva! нібито вказав інсайдер, який побажав не розголошувати своє ім’я.

Як стверджує джерело, дівчину звати Анастасія. Вона часто буває присутня на зйомках шоу і не дуже й приховує стосунки з музикантам. Так, в профілі Анастасії знайшли фотографію з квартири Дана Балана – на знімку помітили схожий інтер’єр і аналогічні картини.

Більше того, як стверджує так званий інсайдер, Анастасія супроводжувала Дана Балана під час відпустки в Буковель та Бухарест.

Особисте життя Дана Балана знаходиться за щільною, непроглядною завісою. Мабуть тому на питання фоловерів в Інстаграм Анастасія відповідає загадками. Втім, з них теж можна зробити певні висновки.

Наприклад, на питання, що насправді відбувається між Баланом і Кароль, дівчина відповіла – “Роман, написаний генієм”. Коли ж у Анастасії не без натяку поцікавилися, чи нормально зустрічатися з чоловіком, який на 10 років старший, студента запевнила, що не бачить у цьому нічого поганого.

Читайте також: Тіна Кароль вперше відверто розповіла про проблеми зі спадщиною після втрати коханого

Ніяких інших підтверджень роману між Анастасією і Даном Баланом на поточний момент немає.

За матеріалами – Лайм.

Фото – Лайм.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page