X

“І в цьому вся суть нашої України!”: Потап побував на місці роботи волонтерської організації та звернувся до керівництва держави

25 вересня український співак і продюсер Потап в своєму Instagram опублікував ролик, який було відзнято на місці роботи однієї з волонтерській організації.

Так, згідно відео, Потап відвідав будову, на якій саме працював добровольчий будівельний батальйон “Добробат” в Ірпені.

Своє відео співак доповним дописом:

“Неймовірні історії людяності та підтримки наших волонтерів не можуть не вражати і не давати надію на перемогу та відродження України. Ущент розбита хата двома прильотами, сім’я, яка про це дізналася з ірпінських Telegram-каналів – це наша страшна реальність. Але є люди, які просто приходять на допомогу, тому що вони – люди, тому що вони – українці!”.

Співак розповів також, що волонтери приїхали з різних куточків України, і вони не знали до кого вїдуть, де ночуватимуть, звідки взяти будматеріали, але не змогли стояти осторонь чужого лиха:

“І в цьому вся суть нашої України! Знайшлися будматеріали, знайшлися люди, які допомогли з розміщенням, знайшлися гроші й навіть артисти, які підтримують дух волонтерства! Магнітуда любові до своєї землі, культури і людей така сильна, що я впевнений, що родина Олександра дуже скоро зайде у свою оновлену хату!”.

Також Потап звернувся і до керівництва нашої країни:

“Хочу звернути увагу керівників нашої держави на цей неймовірно потужний проєкт, тому що кількість відновлених будівель обчислюється вже сотнями, а сам рух підтримують уже тисячі українців”.

26,09,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел. Колаж.

K Anna:
Related Post