fbpx

Ірина Шейк запостила в Instagram сторіс, у якому використала букву «Z» і отримала шквал критики

На днях російська модель Ірина Шейк запостила в Instagram сторіс, у якому використала букву «Z» у слові “росіяни”. Вона запостила фото салату «Олів’є» і підписала як «russianzz on wednaday». В мережі відразу відреагували на цей правопис.

Instagram-акаунт Diet Prada, який, маючи понад три мільйони підписників і вважається однією з найвпливовіших сторінок фешн-сегменту в соцмережі, вирішив просвітити своїх читачів щодо літер і значень.

Автори допису пояснили своїм підписникам, що означає літера “Z” для українців. А також пригадали, як Шейк полюбляє демонструвати свою приналежність до Росії, хоча з 2005 року не живе в Росії.

У пості також розповіли, що літера стала нині символом підтримки дій росіян у війні проти українців.

Нагадаємо, що 1 березня Шейк закликала підписників в своєму Інстаграм донатити гроші на допомогу українським біженцям. Зараз під цим дописом їй дорікають у лицемірстві.

Пригадали Шейк і її фото 2020 року з книгою про Путіна і запідозрили, що вже тоді модель мала такі погляди, просто не озвучувала їх публічно аби не втратити контракти за кордоном.

У коментарях під постом користувачі розділилися на два табори: одні закликали “скасувати” Ірину Шейк, яка наразі має чимало контрактів із світовими брендами, інші – припустили, що модель не вкладала у своє сторіз того значення, яке має горезвісна літера.

“Вона знала, що робить. Вона пропутінська”, – написала одна з користувачок.

“Можливо, вона не знала, що це має таке значення”, – йдеться в іншому коментарі.

Фото: Інстаграм.

07/16/2022

You cannot copy content of this page