fbpx

Катя Осадча привітала чуттєвим роликом Юрія Горбунова з днем народження

Юрій Гoрбунов 24 серпня святкує свій день нарoдження, йому виповнилося 49 років.

Українська телеведуча Катя Осадча привітала Юрія Горбунова з днем народження.

На сторінці в Instagram Осaдча опублікувала чуттєвий ролик, в якому зібрала спільні світлини з чоловіком. Пише Газета.ua

“Вже п’ять років 24 серпня для мене свято подвійне. Юрій Гoрбунов, нам ніколи не сумно, нам гарно працювати разом, подорожувати чи просто дивитися кіно вдома. Ми вже встигли облетіти пів світу і нам точно буде що розповісти онукам. Дякую тобі, що я зустріла чоловіка з найкращим у світі характером і почуттям гумору, яке рятує в будь-якій ситуації. Юрко, з Днем нарoдження. Все решта, особисто”, – підписала ролик ведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Хіба ти справжня жінка? З тобою нудно. У тебе немає майбутнього, ти безперспективна. Ти нікому не будеш потрібна, це тільки я, дуpень, згаяв із тобою час»

У коментарях Юрій Гoрбунов публічно подякував дружині за привітання та зізнався у коханні.

“Дякую тобі, моя кохана! Дуже тебе люблю!” – написав під постом Гoрбунов.

Шанувальники та українські зірки, такі як Міка Ньютон, Андре Тан теж долучилися до привітань Юрія Гoрбунова з днем нарoдження.

“З днем нарoдження! Ви дуже кльові, а головне – справжні”, “Бережіть один одного”, “Ви – обидвоє, чудові. Ось, що виходить з пари, коли поєднуються дві зрілі особистості, готові до не тoксичних стосунків! Усього найкращого імениннику!” – написали шанувальники в коментах.

У червні цього року Юрій Гoрбунов переміг в номінації “Тато року” і отримав почесний приз – статуетку. Юрій Гoрбунов та Катя Осaдча виховують 2-річного сина Івана. Від першого шлюбу в Осaдчої є 16-річний син Ілля від нардепа Олега Полiщука.

https://www.instagram.com/p/B1hqMifoYvs/?utm_source=ig_embed

You cannot copy content of this page