fbpx

Красуня Келлі з «Беверлі-Хіллз, 90210»: як зараз живе і виглядає актриса

Дженніфер Гарт встигла закріпитися в пам’яті мільйонів людей завдяки серіалу «Беверлі-Хіллз, 90210». Яскрава блондинка Келлі не могла залишити байдужими хлопців з 90-х. Після вона встигла знятися в серіалі «Що мені подобається в тобі». Потім вона навіть брала участь у танцювальному проекті, завдяки чому отримала нову порцію уваги.

Коли все тільки починалося

За словами актриси, коли тільки починалася робота над серіалом, ніхто з учасників не розраховував на високі рейтинги. Але незабаром глядачі оцінили новий проект, і актори стали знаменитостями. Це сталося набагато швидше, ніж будь-хто міг очікувати.

Як стверджує Дженні Гарт, вона і її колеги стали зірками всього лише за кілька тижнів. Також вона згадує, що така групова популярність допомогла акторам триматися разом і захищати один одного від негативних моментів.

Саме цей успіх дозволив актрисі отримати ролі в інших фільмах. Як приклад можна привести такі роботи, як «Без згоди», «Падіння для тебе», «Незакінчена справа» та ін.

Читайте також: Які ж вони класні! З’явився трейлер продовження культового серіалу «Беверлі-Гіллз»

Також актриса згадує про те, що стрімка слава і увага численних шанувальників наблизили її до агорафобії – боязні відкритого простору.

Оскільки майже в будь-де хтось хотів сфотографуватися та поспілкуватися, Дженні стала сприймати територію за межами будинку як потенційно небезпечну. Виходячи за їжею або зупиняючись на заправці, вона відчувала тривогу і напругу. Потім актриса все ж змогла переключитися на роботу з новими фільмами, залишивши тотальне занепокоєння позаду.

Нові витки кар’єри

Після завершення зйомок у своєму першому серіалі Дженні встигла взяти участь у кількох проектах і знятися у фільмі «Спостерігаючи за роботою детективів» (2001 г.). Далі пішла невелика перерва, після закінчення якої актриса взяла участь в ситкомі «Що мені подобається в тобі».

Серіал став популярним, і всі 4 сезони були сприйняті глядачами вкрай позитивно. Це допомогло Гарт знову повернутися в стрій і відчути себе затребуваною. За словами актриси, тоді їй подобалося грати, занурюватися в процес роботи над проектом. Але їй були не до душі інші грані популярності. Йдеться про необхідність грамотно і уважно складати контракти, перевіряти всі умови співпраці і миритися з постійними плітками.

Після завершення роботи з сіткомом Дженні знялася в «Останньому ковбої» і «Секретному Санте».

Пізніше, в 2012 році, актриса створила власний реаліті-серіал, який отримав назву «Дженні Гарт: життя за містом». В останні роки актриса встигла знятися в таких стрічках, як «Час танцювати» і «Мік».

Особисте життя

Перший раз Дженні Гарт зв’язала себе узами шлюбу з музикантом Деніелом Кларком. Пара протрималася разом 2 роки, після чого все закінчилося розлученням.

Наступним обранцем актриси став Пітер Фачінеллі. У цьому шлюбі у Гарт народилися три дочки. Самі ж стосунки тривали до 2012 року.

Довгий час все виглядало майже ідеально. Але коли чоловік Дженні отримав одну з основних ролей у фільмі «Сутінки. Сага», відносини погіршилися. Основна причина таких змін була в тому, що Пітер все менше часу проводив удома. У 2013 році пара підписала документи на розлучення.

Після цього Дженні ще раз одружилася. На цей раз обранцем став Дейв Абрамс, який на 10 років молодший за актрису.

Але і в цих відносинах Гарт зіткнулася зі складнощами. Справа навіть дійшла до подачі документів на розлучення. Але через деякий час, схоже, подружжя зуміло знайти компроміс, оскільки вони знову разом і все виглядає так, що у цих відносин є майбутнє.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page