fbpx

Лілія Ребрик вперше знялася для глянцю з молодшою ​​дочкою(фото)

Лілія Ребрик, яка підкорила шикарним глядачів на премії “Золота Дзиґа”, разом з сім’єю прикрасила відразу дві обкладинки великоднього номера журналу Vіvа, пише “Лайм”.

Ведуча програми “Ранок з Україною” на каналі “Україна” вперше показала обличчя молодшої дочки Поліни і розповіла, як вони з чоловіком справляються з двома дітьми.

“У дев’ятій ранку – з укладкою, макіяжем, красива – повертаюся додому, як богиня, а там вже все в порядку: діти нагодовані, одна – в школі, друга – грається і щаслива. Ти приходиш втомлена, і чоловік тобі відразу подає чашку лате і бутерброд. Я дивлюся і розумію, що у Андрія свій “прямий ефір”: старшу в школу відвести, молодшу нагодувати, цю одягнути, та вже спітніла, цю переодягнути, та в штани наpобила. Ось такий постійний процес “, – поділилася Лілія в інтерв’ю .

Також актриса розповіла, що у старшої дочки Діани і молодшої Поліни характери – абсолютно різні. ” Поліна такий собі бебі-бос (сміється). Діана ж завжди була дуже дорослою і серйозною дівчинкою , з нею можна домовитися, вона дуже комунікабельна. А Поліна маленька шкідниця, у неї весь час думки: що б ще такого  утнути, де б нашкодити”, – зазначила ведуча. Зовсім скоро у Поліни свято – 30 квітень малечі виповниться рік.

Читайте також: Отримала в подарунок квартиру у Києві: названо ім’я переможця проекту “Голос країни-9”

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page