fbpx

Любить не за все платити: Андре Тан заявив, що не спілкується з Наталією Могилевською і пояснив чому

За словами українського дизайнера Андре Тана, він вважає неправильною поведінку української співачки Наталії Могилевської, яка, “любить не за все платити”, пише “Бульвар Гордона”.

Український дизайнер Андре Тан в інтерв’ю, яке вийшло 9 жовтня на YouTube-каналі Dorotye, заявив, що не спілкується з українською співачкою Наталією Могилевською.

“Я не спілкуюся з Наталією Могилевською. Просто вона любила не за все платити гроші, і я вважаю, що це неправильно, тому що я такий самий професіонал у своїй сфері, як і вона у своїй. І за кожну роботу мені потрібно отримувати гроші, бо я маю виплатити людям зарплату, заплатити за оренду, і тканини теж не безкоштовно з Італії привозять. А багато хто вважає, що для тебе це якийсь піар”, – розповів він.

Дизайнер зазначив, що мав досвід роботи з європейськими зірками, підкресливши, що ті принципово сплачують за пошиття свого одягу.

Обговорюючи з ведучою передачі можливу дружбу із зірками українського шоу-бізнесу, Андре Тан повідомив, що вважає за краще дружити із представниками бізнесу.

“Чесно? Шоу-бізнес мені не дуже цікавий. Буду дуже відвертим: мені нецікаві люди з таким мисленням. Мені цікаві люди глибокі, всебічно розвинені. Я люблю спілкуватися з людьми, у яких навчаюся, і не люблю спілкуватися з тими, хто навчається у мене”, – підкреслив він.

Фото – скрін з відео YouTube-каналу Dorotye.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page