fbpx

Міккі Рурку нагадали його зустріч з Путіним, на що той дуже емоційно зреагував

Голлівудський актор Міккі Рурк під час інтерв’ю одному з американських телеканалів пояснив свій візит до до Санкт-Петербургу та зустріч із Путіним у 2014-му році. Тоді актор хизувався в футболці з зображенням Путіна на ній.

“Це був 2014-й рік. Я хочу, аби це було зрозуміло. Тоді був певний івент… після якого він запросив мене особисто до Санкт-Петербургу”, – почав актор, додаючи, що той візит був задля допомоги дітям, хвоpим на pак.

“І це було дуже розпачливим, той візит. Я говорив із маленькими дітьми… Я подивився тоді на нього (Путіна – ред.) і в його виразі побачив очевидне переживання через ту ситуацію, у якій ми опинилися. Це був хтось, хто мав емпатію”, – додав Міккі.

“Це те, що не дає мені спокою. Ці країни, ніби як братні. Я не розумію, чого він хоче. Не лише військових знищують, але і цивільних, старих та молодих людей, школи та госпіталі стають ціллю. Все це паскудство неправильне”, – сказав він.

Рурк розповів, що він не може без болю дивитися на ті події, які відбуваються в Україні.

“Але фото, яке зачепило мене найбільше, це – знімок старого чоловіка з котиком на руках. Старий вижив, його будинок розбомбили. Він втратив 5 членів своєї родини”, – розповів актор, ледь не стримуючи сльози, пише Таблоїд.

“Я хочу щоб у нього (Путіна – ред.) в голові чи серці пролунав якийсь дзвіночок. Щоб він прокинувся та закінчив все те паскудство”, – сказав Рурк і одягнув чорні окуляри, щоб люди не бачили його емоцій.

Фото: glavcom.ua.

07/12/2022

You cannot copy content of this page