fbpx

Міла Куніс розповіла про реакцію своєї доньки, яка дізналася, що наполовину українка

Голлівудська актриса, яка має українське коріння і до 1991 року проживала в Чернівцях, розповіла в програмі Джоша Горовиця про як повідомила своїй доньці, що вона – наполовину українка.

Міла і її чоловік Ештон відкрили благодійний фонд для допомоги українським біженцям. Їм вдалося зібрати понад 45 мільйонів доларів від благодійників по всьому світу і це не одноразова допомога, а системна. Наприклад, логістичний стартап “Flexport” і гігант з оренди житла “Airbnb” ввесь час залучені до допомоги українцям: безкоштовно перевозять гуманітарну допомогу в Європейські країни, де перебувають українські біженці та шукають безкоштовне тимчасове житло для них.

Міла розповіла про сімейну сцену, коли вони з чоловіком обговорювали поточну ситуацію і збирали допомогу для України, донька спитала чи мама справді народилася в Україні.

“Я відповіла – так. Вона запитала: виходить, що я наполовину Українка?”. Я відповіла, що так. І тоді вона: “Тааак!”. Вона була дуже горда”, – поділилася Куніс і розплакалася.

Така само ідентичність є цінною і для Міли, яка зізналася, що не спілкується українською мовою, а російською зі своїми батьками. При цьому, вона також раніше говорила, що є pосіянкою за походженням.

«Для мене тоді не мало значення, що я родом із України. Настільки, що я стверджувала: я – pосіянка. Існувало чимало причин. Одна з них: коли я опинилась у Штатах і розповідала людям, що я – з України, незмінно запитували: “Україна – це де?” Доводилося тривалий час пояснити, часто – показувати карту… Коли ти відповідав: “Я – з Росії”, майже усі хитали головами: “О, так ми знаємо ту країну”», – говорила вона в інтерв’ю з Марією Шрайвер.

Війна все змінила і Міла зрозуміла наскільки важливим для людини є її коріння.

Фото: колаж.

10/12/2022

You cannot copy content of this page