fbpx

Мілла Йовович в Каннах підкреслила, що вона – українка

Голлівудська акторка українського походження Мілла Йовович вибрала блакитну сукню від українського бренду Lever Couture для благодійного заходу від amfAR у Каннах.

Акторка з’явилася в невагомій сукні в дрібну сіточку з відкритими плечима та розрізом спереду. Пару Міллі склала її дочка Евер, яка позувала фотографам у ніжно-жовтій сукні поряд з мамою. Разом у них склався дуже патріотичний образ, пише Vogue.

Вже в кінці лютого Міла висловилася на підтримку України.

На своїй сторінці в Instagram зірка розповіла своїм шанувальникам про те, що зараз переживає народ України, і що вона відчуває.

«Я з розбитим серцем і ошелешена, намагаюсь опрацювати події на моїй батьківщині, в Україні. Мою країну і людей бомблять. Друзі та родина ховаються. Моя кpов і моє коріння походять і з росії, і з України. Я розриваюся, дивлячись, як розгортається це жaхіття, країна руйнується, сім’ї переселяються, усе їхнє життя лежить у обгорілих уламках навколо них. Я пам’ятаю війну на батьківщині мого батька в колишній Югославії та історії, які моя родина розповідає про тpавми і теpор, які вони пережили. Війна. Завжди війна. Лідери, які не можуть принести мир. Безкінечний гігант імперіалізму. І завжди народ платить кpов’ю і сльозами», – написала зірка, однак коментарі до цієї публікації вимкнула.

Також зірка прикріпила посилання у профілі на організації, які можуть допомогти українцям.

Фото: Vogue.

05/29/2022

You cannot copy content of this page