X

Мінімум і максимум: скільки доведеться витратити на випускну сукню у столиці(відео)

Випускні сукні вже бентежать голови дівчат, які закінчують навчання, та їхніх батьків. Ціни на дитячий одяг нині вельми дорослі, йдеться в сюжеті ТСН.

Дар’я з мамою Наталею вирушили на базар, оскільки бажають одягтися модно, але не дорого, тож для цього попросили допомоги в подруги-дизайнерки. Найдешевші на базарі сукні стартують від 800 гривень, їх усі оминають, а самі продавці кажуть, що на випускний беруть ошатніші. Що довшим є одяг, то дорожчою виявляється його ціна. Топ продажу на базарі – сукня за 2,5 тисячі, хоча в дорослих залишаються до неї запитання, зокрема щодо кольорової гами.

Після численних примірок дизайнер Голда радить вбрання за 9 тисяч, а якщо є час, то рекомендує сукню пошити – в ательє нині замовляють сукні із сітки, ціни на котрі стартують від 2 тисяч. Під час пошиття можна врахувати всі побажання клієнта.

Кого в коштах батьки не обмежували – йде до магазинів у центрі столиці, де ціни стартують від 15 тисяч, а підібрати сукню допомагає стиліст. У тренді – поєднання вишуканого вбрання і простих зачісок, а також яскраві аксесуари до не надто помітної сукні.

Читайте також: Мережу розчулив вальс українських випускників під дощем(відео)

Ще один шлях – вибір сукні через інтернет. Той-таки стиліст приїздить до клієнтки додому та влаштовує примірку та допомагає створити цілісний образ. Послуга такої доставки для примірки безкоштовна, але найдешевша сукня коштує 14 тисяч.

K Nataliya:
Related Post