fbpx

Мінімум і максимум: скільки доведеться витратити на випускну сукню у столиці(відео)

Випускні сукні вже бентежать голови дівчат, які закінчують навчання, та їхніх батьків. Ціни на дитячий одяг нині вельми дорослі, йдеться в сюжеті ТСН.

Дар’я з мамою Наталею вирушили на базар, оскільки бажають одягтися модно, але не дорого, тож для цього попросили допомоги в подруги-дизайнерки. Найдешевші на базарі сукні стартують від 800 гривень, їх усі оминають, а самі продавці кажуть, що на випускний беруть ошатніші. Що довшим є одяг, то дорожчою виявляється його ціна. Топ продажу на базарі – сукня за 2,5 тисячі, хоча в дорослих залишаються до неї запитання, зокрема щодо кольорової гами.

Після численних примірок дизайнер Голда радить вбрання за 9 тисяч, а якщо є час, то рекомендує сукню пошити – в ательє нині замовляють сукні із сітки, ціни на котрі стартують від 2 тисяч. Під час пошиття можна врахувати всі побажання клієнта.

Кого в коштах батьки не обмежували – йде до магазинів у центрі столиці, де ціни стартують від 15 тисяч, а підібрати сукню допомагає стиліст. У тренді – поєднання вишуканого вбрання і простих зачісок, а також яскраві аксесуари до не надто помітної сукні.

Читайте також: Мережу розчулив вальс українських випускників під дощем(відео)

Ще один шлях – вибір сукні через інтернет. Той-таки стиліст приїздить до клієнтки додому та влаштовує примірку та допомагає створити цілісний образ. Послуга такої доставки для примірки безкоштовна, але найдешевша сукня коштує 14 тисяч.

You cannot copy content of this page