X

Мінус 42: Руслана Писанка розповіла про своє схуднення і знялася в новій фотосесії з чоловіком

Українська актриса і телеведуча розповіла про своє схуднення і знялася в новій фотосесії з чоловіком, пише ТСН.

Руслана Писанка після свого помітного схуднення – вона скинула 42 кілограми, знялася в сімейній фотосесії з чоловіком Ігорем і кішкою на прізвисько Флешка.

На знімках артистка позує з яскравим макіяжем з акцентом на червоній помаді, красивою укладкою і в ефектних сукнях.

Також Писанка розповіла, як вона зараз стежить за своєю фігурою. “Зараз я не втрачаю вагу. Я її зберігаю. Довелося пережити Новий рік, потім Масляну. Ну така кількість свят, плюс гастролі, складний графік, безсонні ночі. Ми з чоловіком знаходимося в коливанні 4 кг. Прийшов-пішов. Але я не переживаю , завжди ці 2, 3, 4, можна прибрати. У порівнянні з 40 кг, це взагалі нічого “, – говорить Писанка.

Допомагає артистці підтримувати вагу в нормі – спорт. Наприклад, на гастролях вона намагається якомога більше рухатися.

“Коли гастролі, мені вистачає вистави. Це як гарне тренування. Я завжди придумую собі на спектаклях багато рухів для скидання калорій. Не можу просто сісти на стільчику і говорити текст. Якщо раптом розумію, що засиділася, намагаюся навіть на заправках, коли зупиняємося при переїздах з міста в місто, робити зарядку. а коли приїжджаю до Києва, можна піти в басейн або на масаж. Потрібно займатися постійно. Без фанатизму, але повинна бути система, щоб м’язи не слабшали, а ти був весь час в підтягнутому стані. Адже можна бути худим і не підтягнутим “, – зазначила Руслана.

Артистка зізналася, що до нової себе вона звикла дуже швидко. До того ж нинішні результати мотивують її худнути далі. Руслана хоче скинути ще 5-7 кілограмів. “В останній раз я була в такій вазі, коли ми познайомилися з моїм чоловіком, а це було в 2009 році, я була більша, ніж зараз. Хоча мені тоді здавалося, що я дуже худа. В останній раз я була такою, не пам’ятаю, коли. Може в інституті, в 90-і роки. Я ніколи не була в одній вазі, весь час худла, поправлялася, тому важко сказати, не завжди навіть зважувалася “, – зізналася артистка.

Читайте також: Вражаюче перевтілення: експерти “Поверніть мені красу” допомогли Антоніні перетворитися на стильну красуню

Після схуднення Писанці довелося змінити свій гардероб. Вона планує влітку поїхати в Америку і прикупити собі нових речей.

Також телеведуча похвалилася подарунком від чоловіка.

“Чоловік подарував мені годинник, який показує кількість кроків, втрачених калорій, поверхів, які я пройшла. Багато всяких параметрів… Вимірює тиск і показує, чи добре я сьогодні попрацювала чи ні. Якщо сиджу в машині, годинник відчуває, що простоюю, мені кажуть : “Дорога, вставай і починай розминатися! Ти засиділася! Не встигнеш втратити ту кількість калорій, які тобі потрібно”. Якщо годинник показує, що я недостатньо походила, йду і доходжую. Тоді ми йдемо з Ігорем на вечірню прогулянку. Хоча сил немає! Але розумієш, якщо сьогодні, завтра не встиг скинути, післязавтра це вже плюс три кілограми “, – додала Писанка.

K Nataliya:
Related Post