fbpx

Моя радосте і гордосте! Мій синочку, щасливої тобі долі: Ольга Фреймут показала, як відсвяткувала день народження сина

Ольга Фреймут показала, як відсвяткувала день народження сина: фото

Телеведуча Ольга Фреймут ретельно приховує своїх молодших дітей від громадськості: вона ще жодного разу не показала їх обличчя. Однак у мережі зірка вирішила поділитись щасливими кадрами з сімейного свята, пише 24 канал.

У середу, 8 травня, син Ольги Фреймут та Володимира Локотка – Валерій – відсвяткував 3-ій день народження. З цієї нагоди зіркове подружжя влаштувало свято, яке пройшло у затишному сімейному колі.

“Моя радосте і гордосте! Мій синочку, щасливої тобі долі! З днем народження”, – із трепетом привітала дитину Ольга Фреймут.

Читайте також: Сфотографуватися багатодітним батькам – виклик: Ольга Фреймут показала зворушливе сімейне фото

Згідно зі світлин, опублікованих на Instagram-сторінці телеведучої, для сина подружжя влаштувало скромне і затишне свято. Однак відзначити 3-річчя Валерія зіркова пара, ймовірно, вирішила за кордоном. Для мандрівки Ольга Фреймут та Володимир Локотко замовили гелікоптер, а в Instagram-Stories зірка показала, як вони пролітали море.

Окрім цього, телеведуча опублікувала чарівні фото, зроблені в салоні гвинтокрила. На світлинах видно, як маленький Валерій сидить поряд із батьком та із захватом розглядає краєвиди у вікно.

Наразі невідомо, куди саме вирушила Ольга Фреймут з чоловіком та дітьми. Проте, згідно із кадрами, без святкового торта 3-річний Валерій не залишився. Телеведуча замовила ласощі для дитини, прикрашені різнобарвними персонажами мультфільмів. Окрім цього, на свято вона запросила аніматорів.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Моя радосте і гордосте ! Мій синочок ! Щасливої тобі долі ! З Днем народження ❤️

Публикация от FreimutOlia (@freimutolia)

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page