fbpx

Мурахи по шкірі та сльози на очах: Оксана Муха вкотре вразила неймовірним співом(відео)

Сьогодні на каналі 1+1 показали тринадцятий випуск нового сезону Голосу, зірковими тренерами якого стали Потап, Тіна Кароль, MONATIK і Dan Balan, а ведучими – незмінні Юрій Горбунов і Катерина Осадча, пише “Радіо Максимум”.

Оксана Муха вразила усіх незвичайним номером. Зауважимо, що разом із нею на сцені була Квітка Цісик, з котрою виконавицю часто порівнюють. Сама ж Оксана зізнається, що проект змінив її долю. Вона вірить у те, що “Голос” допоможе донести творчість Квітки Цісик до мільйонів українців. Її головний конкурент – Рафі – зізнається, що змагатися з Оксаною – справжній виклик.

У півфіналі вона виконала пісню “Два кольори”. Тіна Кароль зауважила, що це було надзвичайне відкриття сьогоднішнього ефіру. Також співачка наголосила, що відчуває кожне переживання Оксани під час її виконання, чого не можна не оцінити.

Також вона додала, що хоче бачити її у фіналі. Дан Балан вкотре підкреслив, що Оксана – душа України.

Читайте також: Який талант, Господи: Оксана Муха вкотре вразила суддів і глядачів “Голосу країни”(відео)

Тренер повинен був поділити між обома учасниками 100%. Оксані Мусі він віддав 51%, а Хейтам – 49%. За результатами глядацького голосування Оксана отримала 90% глядацьких голосів, а решту 10% – Рафі. Саме Оксана Муха побореться за перемогу у шоу.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page