fbpx

Ми не боїмося визнавати свої слабкості: KAZKA відповіла на шквал критики у мережі

У Києві відбувся другий півфінал національного відбору міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2019, пише “Лайм”.

За результатами голосування членів журі та глядачів, у фінал пройшли Freedom Jazz (16 балів), KAZKA (12) і ANNA MARIA (12). Цікаво, що лідери Нацвідбору група KAZKA отримала від глядачів 5 балів (максимальна оцінка 8), а від суддів – 7. У багатьох людей залишилися питання щодо співу солістки гурту Олександри Зарицької наживо .

“Змушений констатувати той факт, що проблеми з живим виконанням, які виникли у KAZKA в минулому Нацвідборі, як і раніше актуальні. Тут швидше справа не тільки в інтонуванні, а й у хвилюванні на сцені”, – зазначив суддя Нацвідбору Євген Філатов.

На сторінці в Instagram колектив зробив офіційну заяву.

“Ми хочемо подякувати ВАМ! Нашій прекрасній команді! Всім, хто брав участь в роботі над номером. Ви справжні професіонали, працювати із вами – одне задоволення!  Членам журі за підтримку та об’єктивність! За всі приємні слова та конструктивну критику.

Звісно, нашим відданим слухачам – нашим вірним друзям. Без вас це все було б марним. Обожнюємо! Ви – найкращі!

Претендувати на те, щоб виступати від імені всієї країни — це велика відповідальність! Ми не боїмось визнавати свої слабкості. Нам є над чим працювати та куди вдосконалюватись. Ми розуміємо, що суспільство (як фанати, так і ті, хто не зичать нам успіху) будуть кожну нашу помилку розглядати під мікроскопом. Це нормально, адже здорова критика дає поштовх ставати кращим! На жаль, ми також помітили спроби задіяти брудні методи боротьби в Нацвідборі 2019 року. Але головне — це підтримка наших слухачів, яку ми відчуваємо кожен день!

Читайте також: KAZKA зірвала овації залу на Нацвідборі на Євробачення-2019(відео)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Ми хочемо подякувати ВАМ! Нашій прекрасній команді! Всім, хто брав участь в роботі над номером. Ви справжні професіонали, працювати із вами – одне задоволення! Членам журі за підтримку та об’єктивність! За всі приємні слова та конструктивну критику. Звісно, нашим відданим слухачам – нашим вірним друзям. Без вас це все було б марним. Обожнюємо! Ви – найкращі! Претендувати на те, щоб виступати від імені всієї країни — це велика відповідальність! Ми не боїмось визнавати свої слабкості. Нам є над чим працювати та куди вдосконалюватись. Ми розуміємо, що суспільство (як фанати, так і ті, хто не зичать нам успіху) будуть кожну нашу помилку розглядати під мікроскопом. Це нормально, адже здорова критика дає поштовх ставати кращим! На жаль, ми також помітили спроби задіяти брудні методи боротьби в Нацвідборі 2019 року. Але головне — це підтримка наших слухачів, яку ми відчуваємо кожен день! Ми віримо в себе, в свою команду, в свого глядача і в ту музику, яку граємо. Дякуємо вам за вашу підтримку!! ❤️❤️❤️ @orttu_official @smashedeyeshadows @artvarivoda Photos by @d1ff ⚡️

Публикация от KAZKA (@kazka.band)

Ми віримо в себе, в свою команду, в свого глядача і в ту музику, яку граємо. Дякуємо вам за вашу підтримку!!” , – йдеться в повідомленні.

Опубліковано 19 лютого 2019 року

You cannot copy content of this page