X

Найзагадковіша планета наприкінці 2022 року змінює напрямок руху. В житті трьох знаків зодіаку розпочинається біла смуга

Опиратись змінам буде складно. Основна функція цього небесного тіла – розширення свідомості людини. Хірон любить шукати креативні шляхи вирішення ситуації. Зараз він знаходиться в Овні, а отже, енергетичний потік безмежний, вам лише потрібно дозволити змінам увійти у ваше життя.

Поки Хірон був ретроградним (з липня 2022року) багато представників зодіакального кола не могли зрозуміти власних бажань. Вони ніяк не могли обрати: стати духовнішим чи вибрати шлях матеріального розвитку.

Тепер вибір стане очевидним. Хірон – це символ мудрості, чесності, його називають ключем від усіх дверей, але не всі матимуть можливість відразу ж спіймати білу смугу удачі. Спочатку пощастить лише тим представникам гороскопу, які перебувають у вигідному становищі по відношенню до Хірона.

Козеріг

Під час розвороту Хірона одразу три планети опиняться у знаку Козерога: Меркурій, Венера та Місяць. Отже,
людям цього знаку гарантовані позитивні зміни у найближчому майбутньому.

Активний Меркурій додасть Козерогам сили для ривка в кар’єрі, а Венера змусить оточуючих бути поблажливішими до вас. Начальник не бачитиме дрібних помилок, а друга половинка не злитиметься, якщо ви замість передсвяткової метушні проведете час у задушливому офісі.

Головне, розповісти своїй половинці про ваші цілі та плани на 2023 рік, так ви отримаєте ще більше підтримки. А ось Місяць може стати своєрідною пасткою під час розвороту Хірона. Якщо Козеріг зможе відпустити старі образи, то приверне до себе впливових людей. В іншому випадку він опиниться в епіцентрі конфлікту і зіпсований настрій — це менше, ніж варто переживати.

Телець

З 23 грудня і до кінця року на людей цього сузір’я впливатиме не лише прямий Хірон, а й ретроградний Уран.

Тельці можуть побачити фінансовий сплеск. Якщо Тельці не розгубляться і не погодяться на пропозицію разової виплати, на кшталт річної премії, то зможуть продовжити тренд фінансового потоку на весь наступний рік.

Представникам цього знаку слід згадати, що Хірон любить мудрість та креативний підхід, тому не варто одразу витрачати отримані кошти. Знайдіть спосіб вкласти гроші, і результати не забаряться. Також будуть сприятливі усі угоди з нерухомістю.

Риби

Ще один знак зодіаку, якому не вдасться оминути білу смугу. На Риб впливатиме не лише Хірон, а й Нептун,
який вступив у поєднання з Меркурієм. Це дуже гармонійний період, особливо для творчих людей. Риби можуть відчути приплив сили та натхнення, що дозволить їм швидше завершити всі розпочаті проєкти. Але не поспішайте хапатися за нові, дайте собі відпочити та розслабитися.

Похваліть себе за пройдений шлях і подумайте, що змогло б вас мотивувати ще більше. Розгляньте якісь нові
захоплення, можливо, це ваш ключ до великих грошей дуже скоро.

Також Хірон подарує миті щастя із рідними людьми. Якщо ви перебуваєте у сварці, то використовуйте кінець грудня для вирішення конфлікту,
постарайтеся зрозуміти опонента та дійти компромісу.

K Nataliya:
Related Post