fbpx

Несподіваний і такий красивий: Співачки Тіна Кароль і Юлія Саніна здивували несподіваним дуетом(відео)

Українська співачка Тіна Кароль і солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна випустили дуетну пісню, яка стала головним саундтреком до фільму “Віддана”. Над кліпом “Вільна” працювала режисерка фільму Христина Сиволап, пише 24 канал.

Про це Кароль повідомила на своїй сторінці в інстаграмі, опублікувавши спільне фото з Юлією Саніною. Сьогодні, 12 грудня, відбулася прем’єра саундтреку та кліпу на офіційному ютуб-каналі кіностудії FILM.UA.

Читайте також: “Вона мені зателефонувала о третій ранку, я спав”: Тіна Кароль та Dan Balan прокоментували свої стосунки(відео))

“Я не боюсь, тепер я – Вільна!” Зустрічай прем’єру дуетної пісні та кліпу попдіви Тіни Кароль та рок-діви Юлії Саніної! У кіно пісня стала головним саундтреком до фільму “Віддана”,– йдеться у підписі.

Колаборація двох українських співачок – попдіви Тіни Кароль та рок-діви Юлії Саніної – стала справжньою прикрасою стрічки “Віддана”.

“Вільна” не схожа на творчість “The Hardkiss”, не схожа на пісні Тіни Кароль. Це щось зовсім інакше, у чому ми поєдналися. І мені імпонує, що це не просто сингл, це – частина масштабного проєкту. Що вийде фільм і люди матимуть додатковий бекграунд, який підсилить пісню, а пісня, звичайно, по-новому розкриє фільм,
– висловила сподівання Юлія Саніна.

Прем’єра фільму “Віддана” запланована на 16 січня 2020 року. Це історія про незвичайну сім’ю, яку зняли за мотивами роману Софії Андрухович “Фелікс Австрія”.

За сюжетом фільму, події розгортаються у 1868 році у Станіславі (сьогодні – Івано-Франківськ). Тоді місто було частиною Австро-Угорської імперії.

У будинку заможної сім’ї розгорілася пoжежа. Доктору Ангеру вдалося врятувати з пoлум’я лише двох дівчат – рідну доньку Адель і дочку їхніх прислуг Стефанію. Його дружина та батьки дівчинки, що служили їхній родині, зaгuнули, тому Ангер вирішує прийняти її і виховувати разом зі своєю донькою.

За матеріалами –24 канал.

Фото – скрін з відео.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook.

You cannot copy content of this page