X

Олег чесно зізнався в тому, що живе поки що в одній квартирі зі своєю дружиною, але каже, що це тимчасове явище, і що він готовий з’їхати від неї в будь-яку хвилину. Я знаю, що процес розлучення у них вже запущений, і це тільки питання часу, тому його штамп в паспорті мене не бентежить, але не впевнена, що зможу коли-небудь змиритися з тим, що у нього вже є донька

Я чула від своїх знайомих багато історій про невдалі стосунки з розлученими, але як і будь-яка інша людина, мені хочеться вірити в краще… Хотілося б почути думку людей з боку: чи дійсно такі стосунки приречені на провал, чи все-таки є шанс на те, що все складеться добре?

Мені 24 роки, одружена ніколи не була, дітей не маю, і навіть з хлопцем ніколи не жила. Приблизно місяць тому я почала спілкуватися з чоловіком по роботі, який став проявляти до мене знаки уваги, і який мені дуже сподобався. Можна сказати, що у нас з ним взаємна закоханість, і він про це знає, але також він розуміє, що мене зараз не можна квапити, і що мені потрібен якийсь час на роздуми, тому ні на чому не наполягає, і між нами досі нічого не було. Спілкуємося як друзі, хоча нас дуже сильно тягне один до одного.

Цей чоловік чудовий: інтелігентний, ввічливий, романтичний, чарівний… Але існує два «але»: у нього є дитина, і він досі офіційно не розлучений. Олег чесно зізнався в тому, що живе поки що в одній квартирі зі своєю дружиною, але каже, що це тимчасове явище, і що він готовий з’їхати від неї в будь-яку хвилину. Я знаю, що процес розлучення у них вже запущений, і це тільки питання часу, тому його штамп в паспорті мене не бентежить, але не впевнена, що зможу коли-небудь змиритися з тим, що у нього вже є донька від іншої жінки. Не знаю, чи зможе коли-небудь ця дівчинка прийняти той факт, що у її батька з’явиться інша сім’я. Боюся того, що колишня дружина мого чоловіка почне маніпулювати дитиною, і буде намагатися зіпсувати наші стосунки…

Як мені розповідали подруги, знайти спільну мову з дітьми свого чоловіка іноді дуже важко, і я їм вірю. Але, з іншого боку, знайти іншого хорошого чоловіка, який так само мене «зачепить», швидше за все буде ще складніше!.. Не хочеться відмовлятися від особистого щастя, навіть не спробувавши за нього поборотися.

Не знаю, як повестись в ситуації, що склалася: не хочеться починати романтичні стосунки з людиною, яка ще не до кінця вирішила своє питання з минулим шлюбом, але в той же час я боюся затягнути з цим, щоб наші почуття не перегоріли… Можливо у когось є схожі особисті приклади з життя? Розкажіть, чим все закінчилося! Напевно ж можна побудувати нормальну сім’ю з чоловіком, у якого вже є минуле?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

K Nataliya:
Related Post