fbpx

Оля Полякова спалила свій кокошник

Ольга Полякова завжди яскрава та епатажна, а її концерти – це такі ж яскраві шоу для її шанувальників. Доповнював її образ pосійський кокошник, яких співачка мала силу-силенну і таким же pосійським був її репертуар, про що їй неодноразово закидають українці.

Проте ЗМІ країни-агресора досі нагадують Поляковій про те, що свою кар’єру вона розпочала з pосійським кокошником. Про це йдеться в сюжеті “Сніданку з 1+1”.

Артистка ж називає свої головні убори головними уборами, а не кокошниками. “Я давно не ношу кокошників! Це – певні головні убори, які виділяють мене з натовпу”, – сказала вона в програмі «Сніданок 1+1», мовляв, що на голові у неї – корона, адже вона – королева українського шоу-бізнесу.

Тому Полякова прийшла на “відьомську” Лису гору в Києві і заявила, що не носить кокошники з початку вторгнення росії в Україну з 2014 року.

“Я хочу взяти цей російський головний убір. Сьогодні – це символ тієї культури, яка прийшла до нас з вiйною. І цьому не місце в нашій Україні та в моїй костюмерній. Я хочу, щоб ми попрощалися з минулим”, – сказала Оля й кинула кокошник у вогонь.

Фото: скрін з відео ТСН.

08/22/2022

You cannot copy content of this page