fbpx

Оце так! Користувачів обурило привітання в день народження герцогині Кембриджської від Меган і Гаррі(фото)

Дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон, яка вже встигла цього року з’явитися на публіці, 9 січня відзначила 38-річчя, повідомляє ТСН.

Так, на честь дня народження герцогині Кенсінгтонський палац опублікував в Instagram її новий портрет, який зробив відомий британський фотограф Метт Поpтус.

На фото Кейт невимушено позувала на паркані в повсякденному вбранні: світлій сорочці, сірому джемпері і синіх джинсах.

“Дякуємо всім вам за ваші прекрасні побажання в день народження герцогині Кембриджської”, – йдеться у підписі до фото.

Однак, як зазначає королівський письменник, свято для герцогині Кембриджської було зіпсоване cкандальною заявою принца Гаррі та Меган.

Окрім того, юзери звернули увагу на “формальне” привітання з днем народження від герцогів Сассекських, яке їх неабияк обурило.

Меган і Гаррі просто прокоментували опублікований знімок Кейт, щоб всі могли його бачити.

“Вітаємо сьогодні герцогиню Кембриджську з днем народження”, – написали вони зі своєю офіційної сторінки, додавши смайлики в вигляді торта і сердечка.

Шанувальники Кейт визнали таке привітання пpинизливою формальністю, оскільки усі члени королівської родини опублікували привітання та знімки Кейт на своїх офіційних сторінках.

“Іди геть, Меган”, “Оце так! Ви ви не могли б зробити це більш особисто?”, “Ви псуєте свято і потім так вітаєте з днем народження. Залиште Кейт у спокої”, – писали під коментарем Гаррі та Меган обурені підписники герцогів Кембриджських.

Нагадаємо, сенсаційне рішення принца Гаррі та Меган шoкувало королеву Єлизавету II. На сайті Її Величності вийшло офіційне звернення, у якому йдеться, що “рішення остаточно ще не ухвалене”.

За матеріалами – ТСН.

Фото – іInstagram.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook.

You cannot copy content of this page