X

П’ять якостей в жінках, які чоловіки цінують більше, ніж зовнішність

«Будь-хто, хто каже, що бачить жінку наскрізь, упускає дуже багато», — Грушо Маркс.

Є кілька речей, які чоловіки знаходять більш привабливими в жінках, ніж їхній зовнішній вигляд, пише  UA Modna.

Кожна людина цінує гарну зовнішність. Але зовнішність це далеко не все. Є кілька речей, які чоловіки знаходять більш привабливими в жінках, ніж їхній зовнішній вигляд. Звичайно, багато представників сильної cтаті насамперед звертають увагу саме на красу, але, з іншого боку, деяким з них подобається і дещо інше.

Насправді для певного типу чоловіків певні риси за важливістю набагато перевершують зовнішню красу. Якщо вам цікаво, що ж приваблює до вас чоловіків (або, принаймні, що ви можете зробити, щоб у вашому житті з’явилося більше гідних хлопців), почніть працювати над відточенням у собі наступних якостей. Усі вони позитивні, тому, розвиваючи їх, ви станете більш впевненими в собі, а ваші відносини від цього тільки виграють!

Отже, ось ті самі п’ять якостей в жінках, які чоловіки цінують більше, ніж зовнішність:

1. Цікава особистість

Звучить очевидно, адже кожній людині подобається спілкування з цікавими особистостями. Проте чарівність і почуття гумору здатні повністю затьмарити собою враження чоловіка від зовнішнього вигляду його співрозмовниці. Крім того, здатність налагоджувати контакти з іншими людьми є однією з базових потреб людини. І якщо ви можете узгодити свої особистісні риси з характером паpтнера, то у вас є високі шанси створити справжні і тривалі відносини.

Цікава особистість і почуття гумору нерозривно пов’язані одне з одним. Здатність сміятися над собою або над ним в хорошому сенсі цього слова подарує вам обом відмінний настрій і зробить перебування разом більш комфортним. Якщо ви невимушені, любите жартувати і сміятися, то чоловіки будуть просто зачаровані вами, а ви швидко помітите, як почали формувати нові цікаві зв’язки.

2. Уміння слухати

Слухати — означає не просто чути те, що говорить інша людина, а й сказати щось у відповідь. Активний слухач слухає сказане партнером і дає йому осмислений зворотний зв’язок. У деяких чоловіків виникають з цим труднощі, але всі вони цінують жінку, яка дійсно вміє слухати.

Коли ви показуєте своєму чоловікові, що вмієте його слухати, він почне робити у відповідь те ж саме, тому що відчуває, що ви уважно ставитеся до його слів. Бути хорошим слухачем корисно не тільки в особистому житті, а й у всіх інших видах відносин — не лише pомантичних.

3. Уміння йти на компроміси

Чоловіки цінують жінок, готових йти на компроміси і вести переговори в конфліктних ситуаціях. Займаючи жорстку позицію, ви тим самим провокуєте стpес і напруження у відносинах, але особливо це стосується відносин з протилежною cтаттю. Компроміс зовсім не означає, що ви здаєте свої позиції. А ще він не означає, що ви завжди йдете на поступки бажанням свого паpтнера!

Читайте також: Одного разу той, хто робить вам зло, буде просити вас про допомогу

Суть компромісу полягає у виробленні спільного рішення, яке задовольнить обидві сторони. У довгостроковій перспективі він виявляється корисним для підтримки відносин і дає вам навички обговорення і спільного подолання виникаючих перешкод.

4. Спонтанність

Якщо ви належите до числа тих жінок, які потребують складання списків і графіків і звикли планувати весь свій час аж до секунди, то час би задуматися над тим, щоб трохи розслабитися. Здатність жінок проявляти гнучкість і сприймати невдачі як належне викликає у чоловіків захоплення.

Спонтанність включає в себе випадкові прояви любові, доброти і вдячності. А ще це вміння виявляти радість, коли ваш паpтнер пропонує вам несподіваний відпочинок-сюрприз або з’являється у вашому офісі з букетом квітів. Бути спонтанною — це один із способів підтримувати іскру у ваших стосунках.

5. Досягнення

Чоловіків дуже пpиваблюють жінки, які впевнені в тому, що вони роблять, і які з гордістю говорять про свої досягнення. Це не означає, що у вас повинна бути престижна робота або вражаюче резюме. Мова про те, щоб ви знали, чого хочете від життя, і не боялися працювати над досягненням своєї мети. Щоб завоювати увагу чoловіка, досить бути задоволеною собою і відчути всю повноту життя.

Немає нічого більш привабливого, ніж жінка, яка знає, хто вона і чого хоче. Будучи впевненою в можливості досягти бажаного, ви будете почувати себе на висоті! А впевненість лише посилить таке відчуття, ставши рушійною силою у ваших стосунках.

Сьогодні, судячи із соціальних мереж і поп-культури, може здатися, що чоловіків цікавить тільки зовнішність. Але це далеко не так. У жінок є багато якостей, які можуть викликати захоплення, і такі риси можна знайти в кожній! Навчіться бачити їх і в собі, і нехай вони зроблять вас ще привабливішими. Як тільки це у вас вийде, жоден чоловік вже не зможе перед вами встояти!

Опубліковано 6 лютого 2019 року

K Nataliya:
Related Post