fbpx

“Піднабрала” й збанкрутіла? РосЗМІ про Ані Лорак

За інформацією «Комсомольської правди», у 2020 році прибуткове ТОВ “Ані Лорак Продакшн”, яке займається організацією концертів, випуском пісень і кліпів, податкова служба РФ мало не закрила через неправильну юридичну адресу, але Кароліна Куєк (справжнє ім’я Ані Лорак. – Ред.), як єдиний засновник, усунула всі недоліки.

А вже в 2022 році в червні, за даними видання, податкова служба прийняла рішення про закриття компанії.

“Говорячи офіційною мовою, про “майбутнє виключення юридичної особи з ЕГРЮЛ”. Судячи з того, що рішення про майбутнє виключення опубліковано в журналі “Вісник державної реєстрації” від 22.06.2022, компанія “Ані Лорак Продакшн” вже близька до закриття, – роз’яснив КП юрист Михайло Алексєєв. – Через три місяці організація повинна бути ліквідована”.

Крім того, виявилося, що банківські рахунки Лорак заблоковані і компанія Лорак потрапила в чорний список боржників ФНС. У такі списки зазвичай потрапляють ті, хто не платить обов’язкові відрахування, або більше року не надає податкову звітність.

За даними КП, раніше ТОВ “Ані Лорак Продакшн” справно поповнювало бюджет на суму від 160 до 850 тисяч рублів на рік. Однак, даних по сплаті податків і страхових внесків за 2021 рік немає, передає Главрєд.

На фоні цього й не дивно, що зірка вирішила «заїсти» стрес, що видно з її виступу на якомусь з корпоративів на росії. Відео опублікували в фан-групі співачки в Інстаграм.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Новостной фан-аккаунт AL 💙 (@anilorak_dobro)

Фото: скрін.

07/06/2022

You cannot copy content of this page